MEATEST heeft met het model M-133C een nieuwe, compacte, 3-fase power/energiekalibrator op de markt gebracht. De M-133C biedt per fase maximaal 30 ampère. Het spanningsbereik is van 0 tot 280 Vrms. De fasehoek tussen spanning en stroom kan variëren van 0 tot 360 graden. Ook de fase tussen de verschillende spanningen en stromen is afzonderlijk instelbaar. Spanning en stroom zijn beschikbaar als AC en DC.
Dit bij een nauwkeurigheid van 0.05% in een relatief compacte behuizing. De uitgangsspanning is instelbaar in 5 verschillende bereiken. Voor de uitgangsstroom zijn zelfs 6 bereiken beschikbaar. Met een speciale power adapter kunnen de 3 current outputs worden samengevoegd tot een enkel-fase met maar liefst 90 ampère over het frequentie bereik van 16 tot 1000 Hz.

De Meatest M-133C kalibrator is o.a. geschikt voor het genereren van een gedefinieerde vervorming op het fundamentele sinusvormige uitgangssignaal. Dit wordt gerealiseerd door het toevoegen van harmonics en interharmonics componenten tot 5 kHz. Deze functie is mede noodzakelijk voor de kalibratie van power netwerk analysers.
Het simuleren van elektrisch vermogen kan voor elke fase onafhankelijk worden ingesteld. De M-133C is tevens voorzien van een 5,5 digit DC multimeter voor de kalibratie van verschillende typen power transducers.

Voor uitbgebreide specificaties van de M-133C click hier.

Wat onze klanten zeggen

Arnold Memelink

Arnold Memelink

ABB

"De ABB Power Grids Jumet organisatie is een innovatieve ontwikkelings- en productiefaciliteit van ABB die actieve filters en batterij-energieopslagsystemen produceert ter ondersteuning van een stabiel netwerk. Om deze systemen te testen hebben we twee Cinergia GE/EL +120kVA eplus units aangeschaft die in staat zijn om netemulatie (AC + DC) te doen, die werken als een elektronische belasting (AC +DC) en die een batterij-emulator zijn. We hebben zeer goede ondersteuning van TTMS ervaren bij het verkrijgen van deze twee Cinergia-units. Dit omvatte het organiseren van een demonstratie op locatie en het leveren van leensystemen voorafgaand aan de levering van onze uiteindelijke systemen. Op deze manier konden we zo vroeg mogelijk beginnen met testen. TTMS organiseerde ook trainingen voor de operators van de oorspronkelijke fabrikant. Dankzij deze ondersteuning konden we de eerste batterij-energie-opslagsystemen al voor de volledige levering van de Cinergia-systemen introduceren."

Universiteit van Luxemburg

Sasan Rafii-Tabrizi

Universiteit van Luxemburg

"Bij de afdeling Energie en Milieu van de Faculteit Wetenschappen, Technologie en Geneeskunde (FSTM) van de Universiteit van Luxemburg hebben we verschillende onderzoeksprojecten op het gebied van groene energie die bijdragen aan de ontwikkeling van eco-steden. Als langdurige partner van onze research afdeling heeft TT&MS bewezen zelfs de meest complexe vragen op een professionele manier te kunnen beantwoorden. Ze hebben aangetoond dat ze altijd op de hoogte zijn van de nieuwste technologie en geen enkele moeite sparen om de toepassing en zelfs de situatie ter plaatse te bekijken. De uitwisseling van ideeën was altijd erg prettig en vond snel plaats. We kijken uit naar verdere jaren van vruchtbare samenwerking."

ONZE LEVERANCIERS

© Copyright 2023 - TTMS B.V. | Privacy Policy | Algemene Voorwaarden