Stroomkalibrator tot 120A of 3000A.

Met de M151 stroomkalibrator heeft MEATEST haar lijn met kalibratie standaarden verder uitgebreid. Met een stroom tot 120 ampère, bij een basis nauwkeurigheid van 0.035%, is deze stroom kalibrator geschikt voor diverse toepassingen.
Bijvoorbeeld voor de kalibratie van ampère meters, shunts of als stabiele stroombron voor precisie metingen. De M151 is te gebruiken in 8 stroom bereiken vanaf 8 mA tot 120A voor zowel DC als AC stromen. Het frequentie bereik is instelbaar van 15 Hz tot 1 kHz.

De M151 kan ook als stroomversterker functioneren om bijvoorbeeld  het uitgangsbereik van een multifunctionele kalibrator te vergroten en simuleert daarbij de zogenaamde transconductance stroom versterker.
Verder is de Meatest M151 geschikt voor de kalibratie van power meters waarbij amplitude, frequentie en fase zijn te synchroniseren. Middels de optionele M151-25 current coil kunnen ook AC stroom tangen worden gekalibreerd tot 3000Amp.

Een groot TFT kleuren display geeft een duidelijk overzicht van alle instellingen en functies waarbij de actuele onzekerheid van het uitgangssignaal continue afleesbaar is. Het gebruik en de bediening is, mede door de duidelijke menustructuur, eenvoudige te noemen.
Het RS232 en GPIB interface maakt de M151 geschikt voor toepassing in een geautomatiseerde test of kalibratie opstelling.

Voor uitgebreide specificaties verwijzen wij u graag naar de M151 datasheet.

Wat onze klanten zeggen

Arnold Memelink

Arnold Memelink

ABB

"De ABB Power Grids Jumet organisatie is een innovatieve ontwikkelings- en productiefaciliteit van ABB die actieve filters en batterij-energieopslagsystemen produceert ter ondersteuning van een stabiel netwerk. Om deze systemen te testen hebben we twee Cinergia GE/EL +120kVA eplus units aangeschaft die in staat zijn om netemulatie (AC + DC) te doen, die werken als een elektronische belasting (AC +DC) en die een batterij-emulator zijn. We hebben zeer goede ondersteuning van TTMS ervaren bij het verkrijgen van deze twee Cinergia-units. Dit omvatte het organiseren van een demonstratie op locatie en het leveren van leensystemen voorafgaand aan de levering van onze uiteindelijke systemen. Op deze manier konden we zo vroeg mogelijk beginnen met testen. TTMS organiseerde ook trainingen voor de operators van de oorspronkelijke fabrikant. Dankzij deze ondersteuning konden we de eerste batterij-energie-opslagsystemen al voor de volledige levering van de Cinergia-systemen introduceren."

Universiteit van Luxemburg

Sasan Rafii-Tabrizi

Universiteit van Luxemburg

"Bij de afdeling Energie en Milieu van de Faculteit Wetenschappen, Technologie en Geneeskunde (FSTM) van de Universiteit van Luxemburg hebben we verschillende onderzoeksprojecten op het gebied van groene energie die bijdragen aan de ontwikkeling van eco-steden. Als langdurige partner van onze research afdeling heeft TT&MS bewezen zelfs de meest complexe vragen op een professionele manier te kunnen beantwoorden. Ze hebben aangetoond dat ze altijd op de hoogte zijn van de nieuwste technologie en geen enkele moeite sparen om de toepassing en zelfs de situatie ter plaatse te bekijken. De uitwisseling van ideeën was altijd erg prettig en vond snel plaats. We kijken uit naar verdere jaren van vruchtbare samenwerking."

ONZE LEVERANCIERS

© Copyright 2023 - TTMS B.V. | Privacy Policy | Algemene Voorwaarden