De M525 is speciaal ontwikkeld voor de kalibratie van het capaciteitsbereik van multimeters en LCR meters.
Deze decadebank heeft een bereik van 100pF tot 100uF bij een basisnauwkeurigheid van 0.25%. De maximale werkspanning bedraagt 50V.
Naast het gebruik in het kalibratie of kwaliteitslaboratorium is deze decadebank ook uitstekend geschikt voor toepassing in geautomatiseerde meetopstellingen waar remote bediening noodzakelijk is.

Deze programmeerbare capaciteit decadebank is opgebouwd uit hoogwaardige componenten waaronder een relais matrix en condensatoren op basis van polypropyleen diëlectricum.

De kalibratie procedure van de M525 is zodanig dat herkalibratie betrekkelijk eenvoudig is. Mede op basis van de gemeten waarden van de condensatoren in het instrument wordt nieuwe kalibratiedata opgeslagen in het interne geheugen. Het instrument bevat zowel de kalibratiedata voor zwevende en geaarde configuraties.

De M525 van Meatest is aan stuurbaar via het RS232, USB, LAN of GPIB interface en optioneel geschikt voor 19 inch montage.

Voor detail specificaties verwijzen wij u graag naar de M525 datasheet.

Wat onze klanten zeggen

Arnold Memelink

Arnold Memelink

ABB

"De ABB Power Grids Jumet organisatie is een innovatieve ontwikkelings- en productiefaciliteit van ABB die actieve filters en batterij-energieopslagsystemen produceert ter ondersteuning van een stabiel netwerk. Om deze systemen te testen hebben we twee Cinergia GE/EL +120kVA eplus units aangeschaft die in staat zijn om netemulatie (AC + DC) te doen, die werken als een elektronische belasting (AC +DC) en die een batterij-emulator zijn. We hebben zeer goede ondersteuning van TTMS ervaren bij het verkrijgen van deze twee Cinergia-units. Dit omvatte het organiseren van een demonstratie op locatie en het leveren van leensystemen voorafgaand aan de levering van onze uiteindelijke systemen. Op deze manier konden we zo vroeg mogelijk beginnen met testen. TTMS organiseerde ook trainingen voor de operators van de oorspronkelijke fabrikant. Dankzij deze ondersteuning konden we de eerste batterij-energie-opslagsystemen al voor de volledige levering van de Cinergia-systemen introduceren."

Universiteit van Luxemburg

Sasan Rafii-Tabrizi

Universiteit van Luxemburg

"Bij de afdeling Energie en Milieu van de Faculteit Wetenschappen, Technologie en Geneeskunde (FSTM) van de Universiteit van Luxemburg hebben we verschillende onderzoeksprojecten op het gebied van groene energie die bijdragen aan de ontwikkeling van eco-steden. Als langdurige partner van onze research afdeling heeft TT&MS bewezen zelfs de meest complexe vragen op een professionele manier te kunnen beantwoorden. Ze hebben aangetoond dat ze altijd op de hoogte zijn van de nieuwste technologie en geen enkele moeite sparen om de toepassing en zelfs de situatie ter plaatse te bekijken. De uitwisseling van ideeën was altijd erg prettig en vond snel plaats. We kijken uit naar verdere jaren van vruchtbare samenwerking."

ONZE LEVERANCIERS

© Copyright 2023 - TTMS B.V. | Privacy Policy | Algemene Voorwaarden