Decadebank M632: 1ohm tot 1.2M ohm, 10 micro ohm resolutie

MEATEST, leverancier van hoogwaardige kalibratiestandaarden heeft een nieuwe programmeerbare weerstandsdecadebank aan haar programma toegevoegd: decadebank M632.

Specificaties

De decadebank M632 valt op door de relatief hoge nauwkeurigheid van 0.003%. Het bereik is van 1 Ω tot 1.2MΩ met een maximale resolutie van 10microΩ . De weerstandsdecaden worden gevormd door de toepassing van hoogwaardige en stabiele folieweerstanden in combinatie met een relaismatrix.

Naast de weerstandsfunctie kan de M632 ook worden gebruikt als een programmeerbare PT simulator. Aansturing van het instrument is mogelijk via RS232 (optioneel USB, LAN of het GPIB interface). De uitstekende specificaties van dit instrument worden mede gerealiseerd door het gebruik van een intern lineaire voeding met een bijzonder laag ruisniveau.

De Meatest programmeerbare weerstandsdecadebank M632 is ontwikkeld voor kalibraties van weerstandsmeters en DMM’s. Daarnaast wordt de decadebank nog steeds gebruikt in industriële toepassingen voor het afregelen van schakelingen.

Voor details van deze decadebank verwijzen wij u graag naar de datasheet.

Wat onze klanten zeggen

Arnold Memelink

Arnold Memelink

ABB

"De ABB Power Grids Jumet organisatie is een innovatieve ontwikkelings- en productiefaciliteit van ABB die actieve filters en batterij-energieopslagsystemen produceert ter ondersteuning van een stabiel netwerk. Om deze systemen te testen hebben we twee Cinergia GE/EL +120kVA eplus units aangeschaft die in staat zijn om netemulatie (AC + DC) te doen, die werken als een elektronische belasting (AC +DC) en die een batterij-emulator zijn. We hebben zeer goede ondersteuning van TTMS ervaren bij het verkrijgen van deze twee Cinergia-units. Dit omvatte het organiseren van een demonstratie op locatie en het leveren van leensystemen voorafgaand aan de levering van onze uiteindelijke systemen. Op deze manier konden we zo vroeg mogelijk beginnen met testen. TTMS organiseerde ook trainingen voor de operators van de oorspronkelijke fabrikant. Dankzij deze ondersteuning konden we de eerste batterij-energie-opslagsystemen al voor de volledige levering van de Cinergia-systemen introduceren."

Universiteit van Luxemburg

Sasan Rafii-Tabrizi

Universiteit van Luxemburg

"Bij de afdeling Energie en Milieu van de Faculteit Wetenschappen, Technologie en Geneeskunde (FSTM) van de Universiteit van Luxemburg hebben we verschillende onderzoeksprojecten op het gebied van groene energie die bijdragen aan de ontwikkeling van eco-steden. Als langdurige partner van onze research afdeling heeft TT&MS bewezen zelfs de meest complexe vragen op een professionele manier te kunnen beantwoorden. Ze hebben aangetoond dat ze altijd op de hoogte zijn van de nieuwste technologie en geen enkele moeite sparen om de toepassing en zelfs de situatie ter plaatse te bekijken. De uitwisseling van ideeën was altijd erg prettig en vond snel plaats. We kijken uit naar verdere jaren van vruchtbare samenwerking."

ONZE LEVERANCIERS

© Copyright 2024 - TTMS B.V. | Privacy Policy | Algemene Voorwaarden