De PMLI serie

Een meerkanaals electronic load tot 12 kanalen in één mainframe, max 1800W

Vaak is er een behoefte om meerdere elektronische loads tegelijk te gebruiken. Dit kan zijn om een meerkanaals voeding te testen (denk bijvoorbeeld aan PC voedingen) of bijvoorbeeld voor burn-in applicaties.

H&H heeft met de nieuwe PMLI serie nu een ideale oplossing voor dergelijke testen waarbij tot 12 elektronische loads in een compacte behuizing kunnen worden samengevoegd. Is dit niet voldoende, dan is het mogelijk 1 master frame te koppelen met maximaal 8 slave frames.

Specificaties

Het is een compleet modulair systeem dat volledig op te bouwen is naar eigen wensen, met individuele load modules tussen 150W en 600W en spanningen tussen 60V en 240V DC. In 1 frame kan men tot 1800W samenbouwen. Om kosten en plaats te besparen zijn er geen knoppen of een dispay op de unit zelf aangebracht. Ze zijn volledig aanstuurbaar en uitleesbaar via software. De unit is voorzien van een RS-232 interface, maar kan ook optioneel worden voorzien van een Ethernet interface.

Het is mogelijk om 3 load modules parallel te schakelen om zo ook hogere vermogens te kunnen testen.

De PMLI meerkanaals electronic load kan werken in de klassieke modus: Constant Current, Constant Voltage, Constant Resistance, Constant Power en een Dynamische mode met 2 preset waarden.

Wie op zoek is naar een betaalbare multiload heeft met de H&H PMLI meerkanaals electronic load een gouden tool in handen met tal van mogelijkheden om ook uw testapplicatie succesvol uit te voeren.

Voor uitgebreide informatie over de PMLI serie verwijzen wij u graag naar de datasheet.

Wat onze klanten zeggen

Arnold Memelink

Arnold Memelink

ABB

"De ABB Power Grids Jumet organisatie is een innovatieve ontwikkelings- en productiefaciliteit van ABB die actieve filters en batterij-energieopslagsystemen produceert ter ondersteuning van een stabiel netwerk. Om deze systemen te testen hebben we twee Cinergia GE/EL +120kVA eplus units aangeschaft die in staat zijn om netemulatie (AC + DC) te doen, die werken als een elektronische belasting (AC +DC) en die een batterij-emulator zijn. We hebben zeer goede ondersteuning van TTMS ervaren bij het verkrijgen van deze twee Cinergia-units. Dit omvatte het organiseren van een demonstratie op locatie en het leveren van leensystemen voorafgaand aan de levering van onze uiteindelijke systemen. Op deze manier konden we zo vroeg mogelijk beginnen met testen. TTMS organiseerde ook trainingen voor de operators van de oorspronkelijke fabrikant. Dankzij deze ondersteuning konden we de eerste batterij-energie-opslagsystemen al voor de volledige levering van de Cinergia-systemen introduceren."

Universiteit van Luxemburg

Sasan Rafii-Tabrizi

Universiteit van Luxemburg

"Bij de afdeling Energie en Milieu van de Faculteit Wetenschappen, Technologie en Geneeskunde (FSTM) van de Universiteit van Luxemburg hebben we verschillende onderzoeksprojecten op het gebied van groene energie die bijdragen aan de ontwikkeling van eco-steden. Als langdurige partner van onze research afdeling heeft TT&MS bewezen zelfs de meest complexe vragen op een professionele manier te kunnen beantwoorden. Ze hebben aangetoond dat ze altijd op de hoogte zijn van de nieuwste technologie en geen enkele moeite sparen om de toepassing en zelfs de situatie ter plaatse te bekijken. De uitwisseling van ideeën was altijd erg prettig en vond snel plaats. We kijken uit naar verdere jaren van vruchtbare samenwerking."

ONZE LEVERANCIERS

© Copyright 2024 - TTMS B.V. | Privacy Policy | Algemene Voorwaarden