Hoecherl & Hackl (H&H), toonaangevend leverancier van elektronische belastingen, heeft de PMLI serie meerkanaals elektronische belastingen geïntroduceerd. Deze serie bestaat uit een 19″, 2 HU main frame, waarin maximaal 12 loadmodules zijn te plaatsen.
De elektronische belastingen uit de PMLI-serie zijn beschikbaar in een uitvoering van 60V, 120V en 240V met een vermogen van 150W, 300W, 450W en 600W per module. Dit geeft dan ook direct de grote mate van flexibiliteit weer bij het samenstellen van de gewenste configuratie. De 150W-uitvoering is een enkelslot-uitvoering. De hogere vermogens zijn resp. twee-, drie- en vierslots-uitvoeringen. Door de luchtstroom t.b.v. de noodzakelijke koeling via het front naar de achterzijde te laten stromen, wordt het mogelijk om meerdere multichannel loadframes direct op elkaar te plaatsen. Dit maakt de PMLI Multiload bijzonder geschikt voor gebruik in burn-in testsystemen.

Elke belastingmodule werkt in constante stroommode met een programmeerbare triggerspanning. Voor elk kanaal is er voor de spanning en de stroom een 0-10V- monitoruitgang beschikbaar. Voor het instellen van de belastingstroom kan ook gebruik worden gemaakt van een 0-10V analoge ingang. Voor de integratie in geautomatiseerde meetomgevingen zijn LabView-drivers beschikbaar. Daarnaast heeft H&H een PMLI test automation tool. De kanalen zijn individueel of in groepen te adresseren, terwijl de beschikbare systeembus onderlinge master/slave configuraties mogelijk maakt.

Voor uitgebreide informatie over de verschillende load modules en hun specificaties verwijzen wij graag naar de PMLi datasheet.
Klik hier.

Wat onze klanten zeggen

Arnold Memelink

Arnold Memelink

ABB

"De ABB Power Grids Jumet organisatie is een innovatieve ontwikkelings- en productiefaciliteit van ABB die actieve filters en batterij-energieopslagsystemen produceert ter ondersteuning van een stabiel netwerk. Om deze systemen te testen hebben we twee Cinergia GE/EL +120kVA eplus units aangeschaft die in staat zijn om netemulatie (AC + DC) te doen, die werken als een elektronische belasting (AC +DC) en die een batterij-emulator zijn. We hebben zeer goede ondersteuning van TTMS ervaren bij het verkrijgen van deze twee Cinergia-units. Dit omvatte het organiseren van een demonstratie op locatie en het leveren van leensystemen voorafgaand aan de levering van onze uiteindelijke systemen. Op deze manier konden we zo vroeg mogelijk beginnen met testen. TTMS organiseerde ook trainingen voor de operators van de oorspronkelijke fabrikant. Dankzij deze ondersteuning konden we de eerste batterij-energie-opslagsystemen al voor de volledige levering van de Cinergia-systemen introduceren."

Universiteit van Luxemburg

Sasan Rafii-Tabrizi

Universiteit van Luxemburg

"Bij de afdeling Energie en Milieu van de Faculteit Wetenschappen, Technologie en Geneeskunde (FSTM) van de Universiteit van Luxemburg hebben we verschillende onderzoeksprojecten op het gebied van groene energie die bijdragen aan de ontwikkeling van eco-steden. Als langdurige partner van onze research afdeling heeft TT&MS bewezen zelfs de meest complexe vragen op een professionele manier te kunnen beantwoorden. Ze hebben aangetoond dat ze altijd op de hoogte zijn van de nieuwste technologie en geen enkele moeite sparen om de toepassing en zelfs de situatie ter plaatse te bekijken. De uitwisseling van ideeën was altijd erg prettig en vond snel plaats. We kijken uit naar verdere jaren van vruchtbare samenwerking."

ONZE LEVERANCIERS

© Copyright 2024 - TTMS B.V. | Privacy Policy | Algemene Voorwaarden