Hoecherl & Hackl (H&H), toonaangevend leverancier van elektronische belastingen, heeft de PMLI serie meerkanaals elektronische belastingen geïntroduceerd. Deze serie bestaat uit een 19″, 2 HU main frame, waarin maximaal 12 loadmodules zijn te plaatsen.
De elektronische belastingen uit de PMLI-serie zijn beschikbaar in een uitvoering van 60V, 120V en 240V met een vermogen van 150W, 300W, 450W en 600W per module. Dit geeft dan ook direct de grote mate van flexibiliteit weer bij het samenstellen van de gewenste configuratie. De 150W-uitvoering is een enkelslot-uitvoering. De hogere vermogens zijn resp. twee-, drie- en vierslots-uitvoeringen. Door de luchtstroom t.b.v. de noodzakelijke koeling via het front naar de achterzijde te laten stromen, wordt het mogelijk om meerdere multichannel loadframes direct op elkaar te plaatsen. Dit maakt de PMLI Multiload bijzonder geschikt voor gebruik in burn-in testsystemen.

Elke belastingmodule werkt in constante stroommode met een programmeerbare triggerspanning. Voor elk kanaal is er voor de spanning en de stroom een 0-10V- monitoruitgang beschikbaar. Voor het instellen van de belastingstroom kan ook gebruik worden gemaakt van een 0-10V analoge ingang. Voor de integratie in geautomatiseerde meetomgevingen zijn LabView-drivers beschikbaar. Daarnaast heeft H&H een PMLI test automation tool. De kanalen zijn individueel of in groepen te adresseren, terwijl de beschikbare systeembus onderlinge master/slave configuraties mogelijk maakt.

Voor uitgebreide informatie over de verschillende load modules en hun specificaties verwijzen wij graag naar de PMLi datasheet.
Klik hier.

Wat onze klanten zeggen

Hans Verhees

Hans Verhees

Victron Energy

Wij kopen geen meetinstrumentatie, maar oplossingen voor specifieke meetproblemen. Ik koop dan ook graag bij TTMS, gezien de kennis die zij hebben op het gebied van testoplossingen in power elektronica. Ik heb namelijk een hekel aan verkopers. TTMS helpt ons bij de juiste keuze. Ze komen zelfs met instrumentatie van fabrikanten die ze zelf niet vertegenwoordigen. En altijd met een perfecte service: ze doen niet moeilijk, maar regelen het gewoon.

Shell Technology Centre Amsterdam

Jan Serné

Shell Technology Centre Amsterdam

Vanuit mijn functie binnen het kalibratie- en kwaliteitslab is het voor mij een continu streven naar kwaliteit. Om dit te waarborgen is de juiste support van onder andere leveranciers dan ook essentieel. TTMS begrijpt dit als geen ander, en ik doe dan ook al jaren zaken met hen. Als ik de relatie met TTMS moet omschrijven, dan is deze niet alleen feitelijk maar zeker ook instinctief te noemen. De meetinstrumentatie is betrouwbaar. Bovendien is de expertise op gebied van test- en meetapparatuur bij TTMS een goede aanvulling voor de STCA.

ONZE LEVERANCIERS

© Copyright 2020 - TTMS B.V. | Privacy Policy | Algemene Voorwaarden