Cropico heeft met de introductie van de D07 Plus een nieuwe standaard toegevoegd aan haar huidige lijn milli ohm/micro ohm weerstandmeters. De D07 Plus van Cropico heeft een nauwkeurigheid van kleiner dan 0.05% en compenseert de kabelverliezen door de 4-wire-technologie.
De gebruiker heeft de beschikking over 7 te selecteren meetbereiken van 0.1μΩ to 6 kΩ. De maximale meetstroom bedraagt 10 Ampère. Er is een mogelijkheid van gepulst meten of continu meten. Gemiddelde meetwaarde is ook mogelijk, waarbij we tot 60.000 metingen kunnen middelen en waarbij de stroom richting automatisch omdraait.
De D07 Plus micro-ohmmeter is tevens geschikt voor het loggen van gegevens in het interne geheugen of naar een externe PC (via USB of RS-232). Middels het standaard QWERTY-toetsenbord en het back light LCD display is de bediening bijzonder eenvoudig. Het display kan ook gebruikt worden voor weergave van de data.
De DO7 Plus is een portable micro-ohmmeter in een IP-67-behuizing met ingebouwde accu’s. De ingebouwde accu’s geven de gebruiker de gelegenheid een uur continue te meten op het laagste bereik. In de overige bereiken is dit maar liefst 20 uur.

De D07 Plus wordt geleverd inclusief lader, test leads en CD met instructies. De veelzijdige, toepasbare D07 Plus is met name geschikt voor het meten van kabelverbindingen, kabellassen, overgangsweerstanden, aardlussen, motorwindingen, transformatorwindingen etc.

Voor uitgebreide specificaties klik DO7 plus.

Wat onze klanten zeggen

Arnold Memelink

Arnold Memelink

ABB

"De ABB Power Grids Jumet organisatie is een innovatieve ontwikkelings- en productiefaciliteit van ABB die actieve filters en batterij-energieopslagsystemen produceert ter ondersteuning van een stabiel netwerk. Om deze systemen te testen hebben we twee Cinergia GE/EL +120kVA eplus units aangeschaft die in staat zijn om netemulatie (AC + DC) te doen, die werken als een elektronische belasting (AC +DC) en die een batterij-emulator zijn. We hebben zeer goede ondersteuning van TTMS ervaren bij het verkrijgen van deze twee Cinergia-units. Dit omvatte het organiseren van een demonstratie op locatie en het leveren van leensystemen voorafgaand aan de levering van onze uiteindelijke systemen. Op deze manier konden we zo vroeg mogelijk beginnen met testen. TTMS organiseerde ook trainingen voor de operators van de oorspronkelijke fabrikant. Dankzij deze ondersteuning konden we de eerste batterij-energie-opslagsystemen al voor de volledige levering van de Cinergia-systemen introduceren."

Universiteit van Luxemburg

Sasan Rafii-Tabrizi

Universiteit van Luxemburg

"Bij de afdeling Energie en Milieu van de Faculteit Wetenschappen, Technologie en Geneeskunde (FSTM) van de Universiteit van Luxemburg hebben we verschillende onderzoeksprojecten op het gebied van groene energie die bijdragen aan de ontwikkeling van eco-steden. Als langdurige partner van onze research afdeling heeft TT&MS bewezen zelfs de meest complexe vragen op een professionele manier te kunnen beantwoorden. Ze hebben aangetoond dat ze altijd op de hoogte zijn van de nieuwste technologie en geen enkele moeite sparen om de toepassing en zelfs de situatie ter plaatse te bekijken. De uitwisseling van ideeën was altijd erg prettig en vond snel plaats. We kijken uit naar verdere jaren van vruchtbare samenwerking."

ONZE LEVERANCIERS

© Copyright 2022 - TTMS B.V. | Privacy Policy | Algemene Voorwaarden