Met de komst van de milliK precisietemperatuurmeter van Isothermal Technology Limited (Isotech) wordt de range van microK-thermometers aangevuld met een model dat geschikt is voor standaard temperatuurkalibraties met nauwkeurigheden tot ± 8 ppm (PRT’s). Het ontwerp van de milliK is gebaseerd op dat van de microK. De milliK is geschikt voor metingen met platinum resistance thermometers (PRTs), thermokoppels, thermistors en 4-20mA industriële sensors. De hoge nauwkeurigheid wordt gecombineerd met een resolutie van 0.0001° C. De unit heeft twee ingangskanalen voor temperatuursensors en een geïsoleerde ingang voor 4-20mA-signalen. Uiteraard is het mogelijk om de kalibratiegegevens van uw referentieprobes op te slaan in het interne geheugen van de milliK.

De milliK kan ook gebruikt worden als controller voor een automatische temperatuurkalibratie. U kunt een sequence van temperaturen instellen waarna de milliK de temperatuuroven kan aansturen, op het juiste temperatuurniveau metingen kan verrichten en de data opslaan in intern geheugen, om vervolgens de oven weer aan te sturen voor het volgende temperatuurniveau. De data is via RS232, USB of ethernet weer uit te lezen. Ook is dataopslag op een USB-stick mogelijk.
Al met al een uiterst universele thermometer die als werkstandaard niet mag ontbreken in uw temperatuurlaboratorium.

Voor uitgebreide informatie van de nieuwe milliK thermmeter klik hier.

Wat onze klanten zeggen

Arnold Memelink

Arnold Memelink

ABB

"De ABB Power Grids Jumet organisatie is een innovatieve ontwikkelings- en productiefaciliteit van ABB die actieve filters en batterij-energieopslagsystemen produceert ter ondersteuning van een stabiel netwerk. Om deze systemen te testen hebben we twee Cinergia GE/EL +120kVA eplus units aangeschaft die in staat zijn om netemulatie (AC + DC) te doen, die werken als een elektronische belasting (AC +DC) en die een batterij-emulator zijn. We hebben zeer goede ondersteuning van TTMS ervaren bij het verkrijgen van deze twee Cinergia-units. Dit omvatte het organiseren van een demonstratie op locatie en het leveren van leensystemen voorafgaand aan de levering van onze uiteindelijke systemen. Op deze manier konden we zo vroeg mogelijk beginnen met testen. TTMS organiseerde ook trainingen voor de operators van de oorspronkelijke fabrikant. Dankzij deze ondersteuning konden we de eerste batterij-energie-opslagsystemen al voor de volledige levering van de Cinergia-systemen introduceren."

Universiteit van Luxemburg

Sasan Rafii-Tabrizi

Universiteit van Luxemburg

"Bij de afdeling Energie en Milieu van de Faculteit Wetenschappen, Technologie en Geneeskunde (FSTM) van de Universiteit van Luxemburg hebben we verschillende onderzoeksprojecten op het gebied van groene energie die bijdragen aan de ontwikkeling van eco-steden. Als langdurige partner van onze research afdeling heeft TT&MS bewezen zelfs de meest complexe vragen op een professionele manier te kunnen beantwoorden. Ze hebben aangetoond dat ze altijd op de hoogte zijn van de nieuwste technologie en geen enkele moeite sparen om de toepassing en zelfs de situatie ter plaatse te bekijken. De uitwisseling van ideeën was altijd erg prettig en vond snel plaats. We kijken uit naar verdere jaren van vruchtbare samenwerking."

ONZE LEVERANCIERS

© Copyright 2024 - TTMS B.V. | Privacy Policy | Algemene Voorwaarden