TPS AC voedingen serie: welke mogelijkheden zijn er?

Elettrotest is een fabrikant van programmeerbare industriële AC voedingen. Dit in zowel enkelfase als driefase uitvoeringen.

De TPS AC voedingen serie is een mooi voorbeeld van de mogelijkheden die Elettrotest te bieden heeft. In de enkel fase uitvoeringen zijn er vermogens van 1500VA tot 9000VA bij spanningsranges van 0-150V en van 0-300V. De bediening is uitermate eenvoudig middels het keyboard of de PC. Het frequentie bereik is van 10 tot 80Hz.

Eén van de grote voordelen van de Elettrotest AC voedingen is dat ze inrush stroom kunnen leveren van minimaal 2x de maximale stroom. En dat voor drie seconden. Dit is bijvoorbeeld interessant voor het aansturen van motoren en switch mode power supplies, waarbij de initiële stroom vaak beduidend hoger ligt dan de nominale stroom.

Voor uitgebreide specificaties verwijzen wij u graag naar de TPS datasheet.

Wat onze klanten zeggen

Arnold Memelink

Arnold Memelink

ABB

"De ABB Power Grids Jumet organisatie is een innovatieve ontwikkelings- en productiefaciliteit van ABB die actieve filters en batterij-energieopslagsystemen produceert ter ondersteuning van een stabiel netwerk. Om deze systemen te testen hebben we twee Cinergia GE/EL +120kVA eplus units aangeschaft die in staat zijn om netemulatie (AC + DC) te doen, die werken als een elektronische belasting (AC +DC) en die een batterij-emulator zijn. We hebben zeer goede ondersteuning van TTMS ervaren bij het verkrijgen van deze twee Cinergia-units. Dit omvatte het organiseren van een demonstratie op locatie en het leveren van leensystemen voorafgaand aan de levering van onze uiteindelijke systemen. Op deze manier konden we zo vroeg mogelijk beginnen met testen. TTMS organiseerde ook trainingen voor de operators van de oorspronkelijke fabrikant. Dankzij deze ondersteuning konden we de eerste batterij-energie-opslagsystemen al voor de volledige levering van de Cinergia-systemen introduceren."

Universiteit van Luxemburg

Sasan Rafii-Tabrizi

Universiteit van Luxemburg

"Bij de afdeling Energie en Milieu van de Faculteit Wetenschappen, Technologie en Geneeskunde (FSTM) van de Universiteit van Luxemburg hebben we verschillende onderzoeksprojecten op het gebied van groene energie die bijdragen aan de ontwikkeling van eco-steden. Als langdurige partner van onze research afdeling heeft TT&MS bewezen zelfs de meest complexe vragen op een professionele manier te kunnen beantwoorden. Ze hebben aangetoond dat ze altijd op de hoogte zijn van de nieuwste technologie en geen enkele moeite sparen om de toepassing en zelfs de situatie ter plaatse te bekijken. De uitwisseling van ideeën was altijd erg prettig en vond snel plaats. We kijken uit naar verdere jaren van vruchtbare samenwerking."

ONZE LEVERANCIERS

© Copyright 2024 - TTMS B.V. | Privacy Policy | Algemene Voorwaarden