MEATEST heeft een nieuwe Multifunction Kalibrator model M-142 op de markt gebracht. De M-142 is uitermate geschikt voor gebruik binnen het kalibratielaboratorium en in productielijnen. Deze kalibratiestandaard is geschikt voor het inregelen en kalibreren van instrumenten, geschikt voor spanning, stroom, vermogen, weerstand, capaciteit en frequentie.
Tevens is generatie van harmonic en non-harmonic signalen mogelijk.

De basisfunctie van de M-142 is het genereren van gekalibreerde AC / DC spanningen van 0 uV – 1000 V en stromen van 0 – 30 Ampere. De hoogste nauwkeurigheid van 15ppm geldt in de DC spanning range. De maximale frequentie range is van 20Hz tot 100 kHz voor een uitgangssignaal met harmonische vervorming. Verder wordt weerstand en capaciteit gesimuleerd over een bereik van 0 ohm tot 1000Mohm en 1nF tot 100 uF.

Voor de kalibratie van DC en enkelfasige AC powermeters is de unit uitgerust met een power mode. Verder is voor de kalibratie van temperatuur een uitgebreide T/C simulatie met koude las compensatie beschikbaar. Standaard zijn Pt en Ni weerstandssensoren en de T/C type R, S, B, J, T, E, K en N te selecteren. Kortom, een werkstandaard met uitstekende prestaties en specificaties.

Voor uitgebreide specificaties van de Meatest M-142 klik hier voor de datasheet.

Wat onze klanten zeggen

Arnold Memelink

Arnold Memelink

ABB

"De ABB Power Grids Jumet organisatie is een innovatieve ontwikkelings- en productiefaciliteit van ABB die actieve filters en batterij-energieopslagsystemen produceert ter ondersteuning van een stabiel netwerk. Om deze systemen te testen hebben we twee Cinergia GE/EL +120kVA eplus units aangeschaft die in staat zijn om netemulatie (AC + DC) te doen, die werken als een elektronische belasting (AC +DC) en die een batterij-emulator zijn. We hebben zeer goede ondersteuning van TTMS ervaren bij het verkrijgen van deze twee Cinergia-units. Dit omvatte het organiseren van een demonstratie op locatie en het leveren van leensystemen voorafgaand aan de levering van onze uiteindelijke systemen. Op deze manier konden we zo vroeg mogelijk beginnen met testen. TTMS organiseerde ook trainingen voor de operators van de oorspronkelijke fabrikant. Dankzij deze ondersteuning konden we de eerste batterij-energie-opslagsystemen al voor de volledige levering van de Cinergia-systemen introduceren."

Universiteit van Luxemburg

Sasan Rafii-Tabrizi

Universiteit van Luxemburg

"Bij de afdeling Energie en Milieu van de Faculteit Wetenschappen, Technologie en Geneeskunde (FSTM) van de Universiteit van Luxemburg hebben we verschillende onderzoeksprojecten op het gebied van groene energie die bijdragen aan de ontwikkeling van eco-steden. Als langdurige partner van onze research afdeling heeft TT&MS bewezen zelfs de meest complexe vragen op een professionele manier te kunnen beantwoorden. Ze hebben aangetoond dat ze altijd op de hoogte zijn van de nieuwste technologie en geen enkele moeite sparen om de toepassing en zelfs de situatie ter plaatse te bekijken. De uitwisseling van ideeën was altijd erg prettig en vond snel plaats. We kijken uit naar verdere jaren van vruchtbare samenwerking."

ONZE LEVERANCIERS

© Copyright 2022 - TTMS B.V. | Privacy Policy | Algemene Voorwaarden