Met de PSM 1700 serie heeft de firma NEWTONS4th (N4L) een bijzonder veelzijdige en betaalbare Frequency Response Analyzer ontwikkeld waardoor een FRA nu binnen het bereik komt van elke R&D Engineer.

De huidige elektronica engineers worden door de toenemende vraag naar snellere ontwikkeltijden, flexibiliteit en nauwkeurigheid keer op keer voor nieuwe uitdagingen geplaatst. Nu kunnen veel fundamentele meet en test functies tijdens ontwikkeling en productie worden afgeleid van aantal basis elementen.
Zo zijn de true RMS spanning / stroom op 2 meetpunten en de fasehoek tussen beide de basis voor de veelzijdige functionaliteit van de PSM 1700. Door toepassing van de laatste DSP en FPGA technologie in combinatie met de innovatieve analoge hardware is een compleet nieuw instrument ontwikkeld voor een range aan specifieke metingen.

De exceptionele nauwkeurigheid, snelheid en het gebruikersgemak zijn van toepassing op alle 6 primaire meetfuncties zoals Frequency Response Analyzer, Phase Angle Voltmeter, LCR-meter, True RMS Voltmeter, POWER analyzer en Power Harmonics meter.
De PSM 1700 heeft een ingebouwde 10µHz tot 1MHz signaal generator en 2 differentiaal auto ranging voltmeter inputs. Toepassingen van de PSM1700 zijn onder andere het testen van de regellus van voedingen en versterkers in relatie met de frequentie en de fase hoek. Daarnaast kunt u denken aan het testen van filters, speakers, vibratie testen, maar ook specifieke componenten als transformatoren of RCL netwerken.
Als extra functies kan de PSM ook meetgegevens opslaan in het interne geheugen en kan u de gemeten signalen ook zichtbaar maken op het grote display (scope functie).

Voor uitgebreide specificaties van de PSM1700 klik hier.

Wat onze klanten zeggen

Arnold Memelink

Arnold Memelink

ABB

"De ABB Power Grids Jumet organisatie is een innovatieve ontwikkelings- en productiefaciliteit van ABB die actieve filters en batterij-energieopslagsystemen produceert ter ondersteuning van een stabiel netwerk. Om deze systemen te testen hebben we twee Cinergia GE/EL +120kVA eplus units aangeschaft die in staat zijn om netemulatie (AC + DC) te doen, die werken als een elektronische belasting (AC +DC) en die een batterij-emulator zijn. We hebben zeer goede ondersteuning van TTMS ervaren bij het verkrijgen van deze twee Cinergia-units. Dit omvatte het organiseren van een demonstratie op locatie en het leveren van leensystemen voorafgaand aan de levering van onze uiteindelijke systemen. Op deze manier konden we zo vroeg mogelijk beginnen met testen. TTMS organiseerde ook trainingen voor de operators van de oorspronkelijke fabrikant. Dankzij deze ondersteuning konden we de eerste batterij-energie-opslagsystemen al voor de volledige levering van de Cinergia-systemen introduceren."

Universiteit van Luxemburg

Sasan Rafii-Tabrizi

Universiteit van Luxemburg

"Bij de afdeling Energie en Milieu van de Faculteit Wetenschappen, Technologie en Geneeskunde (FSTM) van de Universiteit van Luxemburg hebben we verschillende onderzoeksprojecten op het gebied van groene energie die bijdragen aan de ontwikkeling van eco-steden. Als langdurige partner van onze research afdeling heeft TT&MS bewezen zelfs de meest complexe vragen op een professionele manier te kunnen beantwoorden. Ze hebben aangetoond dat ze altijd op de hoogte zijn van de nieuwste technologie en geen enkele moeite sparen om de toepassing en zelfs de situatie ter plaatse te bekijken. De uitwisseling van ideeën was altijd erg prettig en vond snel plaats. We kijken uit naar verdere jaren van vruchtbare samenwerking."

ONZE LEVERANCIERS

© Copyright 2023 - TTMS B.V. | Privacy Policy | Algemene Voorwaarden