Newtons4th introduceert nieuwe Power Analyzer

De 2e generatie Power analyzers van Newtons4th (N4L) is uitgebreid met de PPA4500 modellen. Hiermee wordt het gat opgevuld tussen de uitermate succesvolle PPA1500 en PPA5500 modellen.

Ook de PPA4500 kenmerkt zich door een ongekende performance en functionaliteit door gebruik te maken van high speed FPGA processing  en een verbeterde rekenkracht en nauwkeurigheid. Met een continue sampling snelheid van 2Ms/s en een basis nauwkeurigheid van 0.03% is de PPA4500 toepasbaar in o.a. research, ontwikkeling en automatische testsystemen.
De PPA4500 is verkrijgbaar in een 1, 2 of 3 fase uitvoering en middels een master slave optie zelfs tot 6 fases. Dit is uitermate geschikt voor PWM inverter testen.

Alle N4L Power analyzers weten zich met name te onderscheiden met een unieke fase nauwkeurigheid van maar liefst 0.005deg. Dit maakt dat de PPA4500 een ideale oplossing vormt voor vermogens metingen in situaties met een extreem lage power factor. Dit is o.a. het geval bij vaststellen van optredende verliezen in transformatoren. (power loss measurement).

De PPA4500 heeft standaard een RS232, USB en LAN interface. (optioneel GPIB) Data logging is ook mogelijk naar een USB memory stick.
De PPA4500 is wederom een voorbeeld van de innovatieve product ontwikkeling binnen Newtons4th. Alle Newtons4th power analyzers worden standaard geleverd met een UKAS ISO17025 kalibratie certificaat.

Voor uitgebreide specificaties verwijzen wij u graag naar de uitgebreide PPA4500 datasheet met details over alle specifieke toepassingen.

Wat onze klanten zeggen

Arnold Memelink

Arnold Memelink

ABB

"De ABB Power Grids Jumet organisatie is een innovatieve ontwikkelings- en productiefaciliteit van ABB die actieve filters en batterij-energieopslagsystemen produceert ter ondersteuning van een stabiel netwerk. Om deze systemen te testen hebben we twee Cinergia GE/EL +120kVA eplus units aangeschaft die in staat zijn om netemulatie (AC + DC) te doen, die werken als een elektronische belasting (AC +DC) en die een batterij-emulator zijn. We hebben zeer goede ondersteuning van TTMS ervaren bij het verkrijgen van deze twee Cinergia-units. Dit omvatte het organiseren van een demonstratie op locatie en het leveren van leensystemen voorafgaand aan de levering van onze uiteindelijke systemen. Op deze manier konden we zo vroeg mogelijk beginnen met testen. TTMS organiseerde ook trainingen voor de operators van de oorspronkelijke fabrikant. Dankzij deze ondersteuning konden we de eerste batterij-energie-opslagsystemen al voor de volledige levering van de Cinergia-systemen introduceren."

Universiteit van Luxemburg

Sasan Rafii-Tabrizi

Universiteit van Luxemburg

"Bij de afdeling Energie en Milieu van de Faculteit Wetenschappen, Technologie en Geneeskunde (FSTM) van de Universiteit van Luxemburg hebben we verschillende onderzoeksprojecten op het gebied van groene energie die bijdragen aan de ontwikkeling van eco-steden. Als langdurige partner van onze research afdeling heeft TT&MS bewezen zelfs de meest complexe vragen op een professionele manier te kunnen beantwoorden. Ze hebben aangetoond dat ze altijd op de hoogte zijn van de nieuwste technologie en geen enkele moeite sparen om de toepassing en zelfs de situatie ter plaatse te bekijken. De uitwisseling van ideeën was altijd erg prettig en vond snel plaats. We kijken uit naar verdere jaren van vruchtbare samenwerking."

ONZE LEVERANCIERS

© Copyright 2023 - TTMS B.V. | Privacy Policy | Algemene Voorwaarden