Netbox digitizers van Spectrum: nu nog sneller

Naast de 16-bit digitizers (tot 250MS/sec) met 2, 4 of 8 differential of tot 16 kanalen single ended en de 14-bit digitizers (tot 500MS/sec) met 2, 4 of 8 kanalen, zijn er nu de snelle 8-bit Netbox digitizers (tot 5GS/sec) met 2, 4 of 8 kanalen.
Standaard heeft deze Netbox 8GS memory aan board welke uiteraard te segmenteren valt. Ook de zeer korte re-arm tijd is dan een voordeel.

Specificaties

Middels FIFO mode is het mogelijk om gelijktijdig data binnen te lezen en data van een ander memory segment door te sturen naar de PC. Er zijn ook uitgebreide trigger mogelijkheden. Je kunt per kanaal trigger voorwaarden instellen en deze eventueel combineren met and/or voorwaarden, inclusief twee externe trigger inputs.

Standaard wordt de Spectrum SBench 6 software meegeleverd. Hiermee kunt u eenvoudig de Netbox digitizer instellen en data overhalen naar de PC. Ook extra functies als FFT en rekenkundige functies zijn voorzien. En uiteraard zijn er drivers beschikbaar voor Labview, MATLAB en IVI.

Naast R&D toepassingen in combinatie met een desktop of laptop, mikt Spectrum met de M4i.22xx serie op de industriële klant die op zoek is naar een meerkanaals digitizer met hoge sample frequentie en snelle data troughput. Het mooie van de Netbox digitizer serie is dat deze ook op remote locaties kan worden toegepast waarbij de hele besturing en databewerking in een fijne werkomgeving kan plaatsvinden.
Een bijzonder complete digitizer voor als u nauwkeurig meerdere kanalen wilt samplen.

Wilt u meer specificaties? Klik hier voor de verschillende Netbox digitizers.

Wat onze klanten zeggen

Arnold Memelink

Arnold Memelink

ABB

"De ABB Power Grids Jumet organisatie is een innovatieve ontwikkelings- en productiefaciliteit van ABB die actieve filters en batterij-energieopslagsystemen produceert ter ondersteuning van een stabiel netwerk. Om deze systemen te testen hebben we twee Cinergia GE/EL +120kVA eplus units aangeschaft die in staat zijn om netemulatie (AC + DC) te doen, die werken als een elektronische belasting (AC +DC) en die een batterij-emulator zijn. We hebben zeer goede ondersteuning van TTMS ervaren bij het verkrijgen van deze twee Cinergia-units. Dit omvatte het organiseren van een demonstratie op locatie en het leveren van leensystemen voorafgaand aan de levering van onze uiteindelijke systemen. Op deze manier konden we zo vroeg mogelijk beginnen met testen. TTMS organiseerde ook trainingen voor de operators van de oorspronkelijke fabrikant. Dankzij deze ondersteuning konden we de eerste batterij-energie-opslagsystemen al voor de volledige levering van de Cinergia-systemen introduceren."

Universiteit van Luxemburg

Sasan Rafii-Tabrizi

Universiteit van Luxemburg

"Bij de afdeling Energie en Milieu van de Faculteit Wetenschappen, Technologie en Geneeskunde (FSTM) van de Universiteit van Luxemburg hebben we verschillende onderzoeksprojecten op het gebied van groene energie die bijdragen aan de ontwikkeling van eco-steden. Als langdurige partner van onze research afdeling heeft TT&MS bewezen zelfs de meest complexe vragen op een professionele manier te kunnen beantwoorden. Ze hebben aangetoond dat ze altijd op de hoogte zijn van de nieuwste technologie en geen enkele moeite sparen om de toepassing en zelfs de situatie ter plaatse te bekijken. De uitwisseling van ideeën was altijd erg prettig en vond snel plaats. We kijken uit naar verdere jaren van vruchtbare samenwerking."

ONZE LEVERANCIERS

© Copyright 2024 - TTMS B.V. | Privacy Policy | Algemene Voorwaarden