Een FRA tot 50MHz met 500V geisoleerde inputs.

Met de PSM3750 heeft Newtons4th (N4L) haar succesvolle lijn met Frequency Response Analyzers uitgebreid.
De PSM3750 onderscheid zich door de hoge nauwkeurigheid over een bandbreedte van 10µHz tot 50Mhz.

De meetingangen zijn galvanisch gescheiden, volledig floating en direct geschikt voor signalen tot maar liefst 500Vpk. Dit maakt de PSM3750 tot een unieke oplossing voor nauwkeurige Gain en Phase measurements bij relatief hoge spanningen. Het gebruik van isolatie transformatoren in feedback loops is overbodig door toepassing van een volledig geïsoleerde, ingebouwde, signaal generator.
Door het innovatieve ontwerp, waarbij direct digital analysis en heterodyning technieken zijn gecombineerd, biedt de PSM3750 een unieke combinatie van meetfuncties over een frequentie bereik zoals nog niet eerder mogelijk was.
Het testen van individuele componenten voor wat betreft de frequentie response is van essentieel belang bij het ontwerpen van elektronica. Of dat nu geschakelde voedingen zijn, LED drivers, amplifiers of andere elektronica toepassingen.
De PSM3750 te gebruiken als Frequentie Respons Analyzer, Phase Angle Voltmeter, True RMS, Power Meter, Harmonic Analyser en Signaal generator.

Toepassingen voor deze analyzer zijn met name het testen van RLC netwerken en filters. En bijvoorbeeld ook het meten van een regelkring van een geschakelde voeding.

De LCR en Impedantie optie zorgen voor mogelijkheden als het testen van Hoogspanningscapaciteiten, (communicatie) transformatoren en zelfs FSK communicatie links.
Het testen van individuele componenten voor wat betreft de frequentie response is van essentieel belang bij het ontwerpen van elektronica. Of dat nu geschakelde voedingen zijn, LED drivers, amplifiers of andere elektronica toepassingen.

Zoals in alle N4L producten is ook in de PSM3750 gebruik gemaakt van de laatste DSP en FPGA technologie. Dit staat garant voor een optimaal functioneren van de analoge hardware voor wat betreft snelheid en meet flexibiliteit in elke functie.

Voor de uitgebreide specificaties verwijzen wij u graag naar de datasheet van de PSM3750.

Wat onze klanten zeggen

Arnold Memelink

Arnold Memelink

ABB

"De ABB Power Grids Jumet organisatie is een innovatieve ontwikkelings- en productiefaciliteit van ABB die actieve filters en batterij-energieopslagsystemen produceert ter ondersteuning van een stabiel netwerk. Om deze systemen te testen hebben we twee Cinergia GE/EL +120kVA eplus units aangeschaft die in staat zijn om netemulatie (AC + DC) te doen, die werken als een elektronische belasting (AC +DC) en die een batterij-emulator zijn. We hebben zeer goede ondersteuning van TTMS ervaren bij het verkrijgen van deze twee Cinergia-units. Dit omvatte het organiseren van een demonstratie op locatie en het leveren van leensystemen voorafgaand aan de levering van onze uiteindelijke systemen. Op deze manier konden we zo vroeg mogelijk beginnen met testen. TTMS organiseerde ook trainingen voor de operators van de oorspronkelijke fabrikant. Dankzij deze ondersteuning konden we de eerste batterij-energie-opslagsystemen al voor de volledige levering van de Cinergia-systemen introduceren."

Universiteit van Luxemburg

Sasan Rafii-Tabrizi

Universiteit van Luxemburg

"Bij de afdeling Energie en Milieu van de Faculteit Wetenschappen, Technologie en Geneeskunde (FSTM) van de Universiteit van Luxemburg hebben we verschillende onderzoeksprojecten op het gebied van groene energie die bijdragen aan de ontwikkeling van eco-steden. Als langdurige partner van onze research afdeling heeft TT&MS bewezen zelfs de meest complexe vragen op een professionele manier te kunnen beantwoorden. Ze hebben aangetoond dat ze altijd op de hoogte zijn van de nieuwste technologie en geen enkele moeite sparen om de toepassing en zelfs de situatie ter plaatse te bekijken. De uitwisseling van ideeën was altijd erg prettig en vond snel plaats. We kijken uit naar verdere jaren van vruchtbare samenwerking."

ONZE LEVERANCIERS

© Copyright 2024 - TTMS B.V. | Privacy Policy | Algemene Voorwaarden