Isotech is één van de meest vooraanstaande fabrikanten van temperatuurkalibratieinstrumentatie. Al jaren worden de Hydra-baden gebruikt in de diverse kalibratiecentra over de hele wereld. Het nieuwe Orion-bad van Isotech is een logisch gevolg van de vele vragen voor een grotere insteekdiepte voor dit soort baden in combinatie met een uiterst hoge temperatuurstabiliteit. Dit maakt deze serie geschikt voor extra lange SPRT-temperatuursensoren en bijvoorbeeld glasthermometers. Door het speciale ontwerp van het bad is het volume beperkt gebleven tot slechts 8,5 liter, hetgeen de kosten voor de olie weer beperkt.

De nieuwe Orion serie bestaat uit twee modellen:
Een model voor de hoge temperaturen (30°C to 300°C)
Een model voor de lagere temperaturen (-40°C to 125°C)

Beide modellen zijn voorzien van een in snelheid te variëren menger, waardoor er een optimale stand kan worden gekozen bij de verschillende temperaturen van de olie. Dit zorgt uiteindelijk weer voor een betere stabiliteit en homogeniteit in het bad. Uiteraard heeft het bad een temperatuurbeveiliging voor zowel hoge als lage temperaturen. Op deze wijze kunt u bijvoorbeeld uw water triple point beschermen.
Het bad is voorzien van een RS232/422 interface. Hiermee kunnen de Orion-baden dus op eenvoudige wijze worden aangestuurd voor automatische kalibraties. Het is zelfs mogelijk een automatische “opstartfunctie” te gebruiken zodat u op gedefiniëerde tijden kunt starten met uw kalibratie zonder energie te verspillen door het bad aan te laten staan.
Al met al een bijzonder compleet bad voor de veeleisende temperatuurkalibratietechnici onder ons.

Voor uitgebreide specificaties van het Orion-bad klik hier.

Voor een evaluatierapport van het Orion-bad klik hier.

Wat onze klanten zeggen

Arnold Memelink

Arnold Memelink

ABB

"De ABB Power Grids Jumet organisatie is een innovatieve ontwikkelings- en productiefaciliteit van ABB die actieve filters en batterij-energieopslagsystemen produceert ter ondersteuning van een stabiel netwerk. Om deze systemen te testen hebben we twee Cinergia GE/EL +120kVA eplus units aangeschaft die in staat zijn om netemulatie (AC + DC) te doen, die werken als een elektronische belasting (AC +DC) en die een batterij-emulator zijn. We hebben zeer goede ondersteuning van TTMS ervaren bij het verkrijgen van deze twee Cinergia-units. Dit omvatte het organiseren van een demonstratie op locatie en het leveren van leensystemen voorafgaand aan de levering van onze uiteindelijke systemen. Op deze manier konden we zo vroeg mogelijk beginnen met testen. TTMS organiseerde ook trainingen voor de operators van de oorspronkelijke fabrikant. Dankzij deze ondersteuning konden we de eerste batterij-energie-opslagsystemen al voor de volledige levering van de Cinergia-systemen introduceren."

Universiteit van Luxemburg

Sasan Rafii-Tabrizi

Universiteit van Luxemburg

"Bij de afdeling Energie en Milieu van de Faculteit Wetenschappen, Technologie en Geneeskunde (FSTM) van de Universiteit van Luxemburg hebben we verschillende onderzoeksprojecten op het gebied van groene energie die bijdragen aan de ontwikkeling van eco-steden. Als langdurige partner van onze research afdeling heeft TT&MS bewezen zelfs de meest complexe vragen op een professionele manier te kunnen beantwoorden. Ze hebben aangetoond dat ze altijd op de hoogte zijn van de nieuwste technologie en geen enkele moeite sparen om de toepassing en zelfs de situatie ter plaatse te bekijken. De uitwisseling van ideeën was altijd erg prettig en vond snel plaats. We kijken uit naar verdere jaren van vruchtbare samenwerking."

ONZE LEVERANCIERS

© Copyright 2024 - TTMS B.V. | Privacy Policy | Algemene Voorwaarden