Wij van TTMS zien het als een uitdaging om een oplossing te vinden voor een meetprobleem van een van onze klanten. En daarin gaan we vrij ver. Soms moet je tot de conclusie komen dat iets gewoon niet mogelijk is. Soms echter denk je dat iets misschien onmogelijk is maar na lang zoeken kom je dan bij een fabrikant die hiervoor toch een oplossing heeft. Zo is TTMS na lang zoeken in contact gekomen met NF corporation.

NF corporation is een Japanse firma, opgericht in 1959. De firma heeft zich in de eerste jaren vooral gericht op de Japanse markt maar is zeker de laatste vijf jaar bezig met de ontwikkeling van een internationaal verkoop netwerk.
Het producten gamma is bijzonder breed. Unieke producten zijn bijvoorbeeld de bipolaire versterkers tot 50MHz, een specifieke bipolaire voeding, programmeerbare filters, versterkers met bijzondere eigenschappen etc. In het programma zitten bijvoorbeeld ook meerkanaals Arbitrary functie generatoren. Duidelijk een uitstekende aanvulling voor de TTMS divisies voedingen en algemene instrumentatie.

Voor een compleet overzicht van de NF corporation produkten verwijzen wij u graag naar de NF leveranciers pagina.

Wat onze klanten zeggen

Arnold Memelink

Arnold Memelink

ABB

"De ABB Power Grids Jumet organisatie is een innovatieve ontwikkelings- en productiefaciliteit van ABB die actieve filters en batterij-energieopslagsystemen produceert ter ondersteuning van een stabiel netwerk. Om deze systemen te testen hebben we twee Cinergia GE/EL +120kVA eplus units aangeschaft die in staat zijn om netemulatie (AC + DC) te doen, die werken als een elektronische belasting (AC +DC) en die een batterij-emulator zijn. We hebben zeer goede ondersteuning van TTMS ervaren bij het verkrijgen van deze twee Cinergia-units. Dit omvatte het organiseren van een demonstratie op locatie en het leveren van leensystemen voorafgaand aan de levering van onze uiteindelijke systemen. Op deze manier konden we zo vroeg mogelijk beginnen met testen. TTMS organiseerde ook trainingen voor de operators van de oorspronkelijke fabrikant. Dankzij deze ondersteuning konden we de eerste batterij-energie-opslagsystemen al voor de volledige levering van de Cinergia-systemen introduceren."

Universiteit van Luxemburg

Sasan Rafii-Tabrizi

Universiteit van Luxemburg

"Bij de afdeling Energie en Milieu van de Faculteit Wetenschappen, Technologie en Geneeskunde (FSTM) van de Universiteit van Luxemburg hebben we verschillende onderzoeksprojecten op het gebied van groene energie die bijdragen aan de ontwikkeling van eco-steden. Als langdurige partner van onze research afdeling heeft TT&MS bewezen zelfs de meest complexe vragen op een professionele manier te kunnen beantwoorden. Ze hebben aangetoond dat ze altijd op de hoogte zijn van de nieuwste technologie en geen enkele moeite sparen om de toepassing en zelfs de situatie ter plaatse te bekijken. De uitwisseling van ideeën was altijd erg prettig en vond snel plaats. We kijken uit naar verdere jaren van vruchtbare samenwerking."

ONZE LEVERANCIERS

© Copyright 2023 - TTMS B.V. | Privacy Policy | Algemene Voorwaarden