Spectrum heeft een nieuwe serie data acquisitie kaarten op de markt gebracht gebaseerd op het PCI en PCI express computer interface.
De M3i.4120 serie bestaat uit 6 modellen. De sample resolutie is 14-bit en de maximale sample snelheid is 400MS/sec.
Een andere specificatie die er duidelijk uitspringt is de bijzonder lage signaal/ruis verhouding (SNR) van 67.8dB.
De M3i.4120 kaarten zijn te gebruiken in FIFO mode wat inhoudt dat u met ongeveer 240MB/sec data kunt streamen naar de PC. Dit alles levert een unieke oplossing voor het testen van radar signalen, I/Q modulatie, spectroscopie, laser applicaties en draadloze communicatie toepassingen.

Standaard heeft elke kaart 128MSample aan geheugen wat uit te breiden is tot maximaal 2GSample. Dit geheugen is segmenteerbaar in kleinere segmenten waardoor we met een snelheid van meer dan 10MHz repeterende signalen kunnen inlezen in de achtereenvolgende segmenten. Door de unieke technologie van Spectrum middels de speciale synchronisatie mogelijkheid van meerdere kaarten, is het mogelijk om testsystemen te bouwen bestaande  uit een 8 kaarten (maximaal 16 kanalen) die alle volledig tijd gecorreleerd zijn.
Optioneel is de kaart nog uit te breiden met 8 asynchrone digitale I/O kanalen die in tijd weer gecorreleerd zijn aan de data acquisitie kanalen.

Al met al een bijzonder universele kaart voor een breed scala aan toepassingen.

Wilt u meer weten over deze unieke digitizer klik M3i.4140

Wat onze klanten zeggen

Arnold Memelink

Arnold Memelink

ABB

"De ABB Power Grids Jumet organisatie is een innovatieve ontwikkelings- en productiefaciliteit van ABB die actieve filters en batterij-energieopslagsystemen produceert ter ondersteuning van een stabiel netwerk. Om deze systemen te testen hebben we twee Cinergia GE/EL +120kVA eplus units aangeschaft die in staat zijn om netemulatie (AC + DC) te doen, die werken als een elektronische belasting (AC +DC) en die een batterij-emulator zijn. We hebben zeer goede ondersteuning van TTMS ervaren bij het verkrijgen van deze twee Cinergia-units. Dit omvatte het organiseren van een demonstratie op locatie en het leveren van leensystemen voorafgaand aan de levering van onze uiteindelijke systemen. Op deze manier konden we zo vroeg mogelijk beginnen met testen. TTMS organiseerde ook trainingen voor de operators van de oorspronkelijke fabrikant. Dankzij deze ondersteuning konden we de eerste batterij-energie-opslagsystemen al voor de volledige levering van de Cinergia-systemen introduceren."

Universiteit van Luxemburg

Sasan Rafii-Tabrizi

Universiteit van Luxemburg

"Bij de afdeling Energie en Milieu van de Faculteit Wetenschappen, Technologie en Geneeskunde (FSTM) van de Universiteit van Luxemburg hebben we verschillende onderzoeksprojecten op het gebied van groene energie die bijdragen aan de ontwikkeling van eco-steden. Als langdurige partner van onze research afdeling heeft TT&MS bewezen zelfs de meest complexe vragen op een professionele manier te kunnen beantwoorden. Ze hebben aangetoond dat ze altijd op de hoogte zijn van de nieuwste technologie en geen enkele moeite sparen om de toepassing en zelfs de situatie ter plaatse te bekijken. De uitwisseling van ideeën was altijd erg prettig en vond snel plaats. We kijken uit naar verdere jaren van vruchtbare samenwerking."

ONZE LEVERANCIERS

© Copyright 2023 - TTMS B.V. | Privacy Policy | Algemene Voorwaarden