Power analyzer PPA3500 en de “Dual Core Power Processing” technologie

Met de power analyzer PPA3500 serie introduceert Newtons4th een nieuwe generatie 6-kanaals power analyzer met ongekende performance en functionaliteit.

Met de introductie van de 6-kanaals PPA3500 heeft Newtons4th tevens de “Dual Core Power Processing” technologie geïntroduceerd binnen hun lijn aan power analyzers.
Door gebruik te maken van 2 verschillende synchrone processorkernen is het nu mogelijk om verschillende data acquisitie windows te definiëren voor bijvoorbeeld vermogen en harmonischen. Dit principe draagt bij aan een aanmerkelijk verbetering van de nauwkeurigheid ten opzichte van de traditionele instrumenten. Door deze rekenpower blijven de realtime metingen ook gegarandeerd bij 6 kanalen en dat terwijl de unit gebruik maakt van DFT technieken (geen FFT).

Om nog maar even wat specificaties te noemen:
1MHz bandbreedte
Fase nauwkeurigheid van 0.005 graden
Spanningsnauwkeurigheid van 0.04%
En uiteraard maakt ook deze unit gebruik van de gepatenteerde enkele stroomshunts (multi range) van Newtons4th.

Alle meetresultaten worden gepresenteerd op een dubbel display zodat u naast de specifieke metingen bijvoorbeeld ook een oscilloscoop weergave kunt geven. Dit  alles in een 19’kast van 2U hoog.
Naast de 12 inputs heeft de power analyzer separate inputs voor torque en speed zodat rendementsmetingen aan Pulse Width Modulated motoren wel heel eenvoudig wordt. De PPA3500 is tevens uitgerust met geavanceerde frequentiedetectie algoritmen voor PWM motor drivers.

Dit alles maakt de PPA3500 tot een compromisloze power analyzer voor gebruik in multifase toepassingen en is deze door de minimale hoogte uitermate geschikt voor systeemintegratie.

Voor uitgebreide specificaties verwijs ik u graag naar de datasheet van de PPA3500.

Wat onze klanten zeggen

Arnold Memelink

Arnold Memelink

ABB

"De ABB Power Grids Jumet organisatie is een innovatieve ontwikkelings- en productiefaciliteit van ABB die actieve filters en batterij-energieopslagsystemen produceert ter ondersteuning van een stabiel netwerk. Om deze systemen te testen hebben we twee Cinergia GE/EL +120kVA eplus units aangeschaft die in staat zijn om netemulatie (AC + DC) te doen, die werken als een elektronische belasting (AC +DC) en die een batterij-emulator zijn. We hebben zeer goede ondersteuning van TTMS ervaren bij het verkrijgen van deze twee Cinergia-units. Dit omvatte het organiseren van een demonstratie op locatie en het leveren van leensystemen voorafgaand aan de levering van onze uiteindelijke systemen. Op deze manier konden we zo vroeg mogelijk beginnen met testen. TTMS organiseerde ook trainingen voor de operators van de oorspronkelijke fabrikant. Dankzij deze ondersteuning konden we de eerste batterij-energie-opslagsystemen al voor de volledige levering van de Cinergia-systemen introduceren."

Universiteit van Luxemburg

Sasan Rafii-Tabrizi

Universiteit van Luxemburg

"Bij de afdeling Energie en Milieu van de Faculteit Wetenschappen, Technologie en Geneeskunde (FSTM) van de Universiteit van Luxemburg hebben we verschillende onderzoeksprojecten op het gebied van groene energie die bijdragen aan de ontwikkeling van eco-steden. Als langdurige partner van onze research afdeling heeft TT&MS bewezen zelfs de meest complexe vragen op een professionele manier te kunnen beantwoorden. Ze hebben aangetoond dat ze altijd op de hoogte zijn van de nieuwste technologie en geen enkele moeite sparen om de toepassing en zelfs de situatie ter plaatse te bekijken. De uitwisseling van ideeën was altijd erg prettig en vond snel plaats. We kijken uit naar verdere jaren van vruchtbare samenwerking."

ONZE LEVERANCIERS

© Copyright 2024 - TTMS B.V. | Privacy Policy | Algemene Voorwaarden