Chroma introduceert een nieuwe serie hoog vermogen DC elektronische belastingen: de 63200A modellen.

Met de 63200A serie worden ook gelijk een aantal nieuwe specificaties en eigenschappen van elektronische belastingen op de markt geïntroduceerd, die tot nu niet beschikbaar waren.
Ten eerste zien we een spanningsrange tot 1200V. Naast de gebruikelijk operating modes als Constant Current (CC), Constant Voltage (CV), Constant Resistance (CR) en Constant Power (CP), heeft deze serie loads ook een Constant Impedance mode (CZ). Dit is met name interessant als u ook capacitieve inschakelverschijnselen wilt simuleren.

Naast deze operation modes is de functionaliteit uitgebreid met complexe operating modes als CR+CC, CV+CR en CV+CC. Interessante modes voor onder andere het simuleren van een inschakelverschijnsel en bijvoorbeeld het ontladen van een batterij. Ook een door de gebruiker gedefinieerde golfvorm behoort tot de mogelijkheden.

De 63200A serie is extreem snel. Dit komt door de interne DSP unit. Hierdoor is er bijvoorbeeld een frequentie sweep mogelijkheid op deze unit (tot 50kHz). De slew rate is ook extreem snel (afhankelijk van model).
De 63200A serie is leverbaar in units van 4, 5 en 6kW. De spanningsrange is 0-150V, 0-600V of 0-1200V. Alle units hebben een 300% piekvermogen. En alle mogelijke instellingen met een extreem hoge nauwkeurigheid.

Gezien de specificaties is dit een bijzonder geschikte load voor onder andere het testen van UPS systemen, laadsystemen voor elektrische auto’s, Li-ion batterijen, DC/DC convertors, hoogvermogen AC/DC voedingen etc.

Voor een compleet overzicht van de specificaties verwijzen wij graag naar de 63200A datasheet.

Wat onze klanten zeggen

Arnold Memelink

Arnold Memelink

ABB

"De ABB Power Grids Jumet organisatie is een innovatieve ontwikkelings- en productiefaciliteit van ABB die actieve filters en batterij-energieopslagsystemen produceert ter ondersteuning van een stabiel netwerk. Om deze systemen te testen hebben we twee Cinergia GE/EL +120kVA eplus units aangeschaft die in staat zijn om netemulatie (AC + DC) te doen, die werken als een elektronische belasting (AC +DC) en die een batterij-emulator zijn. We hebben zeer goede ondersteuning van TTMS ervaren bij het verkrijgen van deze twee Cinergia-units. Dit omvatte het organiseren van een demonstratie op locatie en het leveren van leensystemen voorafgaand aan de levering van onze uiteindelijke systemen. Op deze manier konden we zo vroeg mogelijk beginnen met testen. TTMS organiseerde ook trainingen voor de operators van de oorspronkelijke fabrikant. Dankzij deze ondersteuning konden we de eerste batterij-energie-opslagsystemen al voor de volledige levering van de Cinergia-systemen introduceren."

Universiteit van Luxemburg

Sasan Rafii-Tabrizi

Universiteit van Luxemburg

"Bij de afdeling Energie en Milieu van de Faculteit Wetenschappen, Technologie en Geneeskunde (FSTM) van de Universiteit van Luxemburg hebben we verschillende onderzoeksprojecten op het gebied van groene energie die bijdragen aan de ontwikkeling van eco-steden. Als langdurige partner van onze research afdeling heeft TT&MS bewezen zelfs de meest complexe vragen op een professionele manier te kunnen beantwoorden. Ze hebben aangetoond dat ze altijd op de hoogte zijn van de nieuwste technologie en geen enkele moeite sparen om de toepassing en zelfs de situatie ter plaatse te bekijken. De uitwisseling van ideeën was altijd erg prettig en vond snel plaats. We kijken uit naar verdere jaren van vruchtbare samenwerking."

ONZE LEVERANCIERS

© Copyright 2023 - TTMS B.V. | Privacy Policy | Algemene Voorwaarden