Als T&M leverancier zijn wij continu op zoek naar oplossingen voor meet-problemen bij onze klanten. En dan kom je soms weer eens een unieke producent tegen van meetinstrumenten waarbij je denkt YES.
Met gepaste trots kondigen wij als TT&MS BV de samenwerking aan met de Engelse firma NEWTONS4th Ltd, afgekort N4L.
N4L is opgericht in 1997 en heeft zich van het begin af aan bezig gehouden met het ontwikkelen van innovatieve elektronische test apparatuur.

Aan de grondslag ligt een hoog ontwikkeld specialisme voor het meten van fase hoeken. Een baandoorbrekende technologische ontwikkeling heeft in eerste instantie geresulteerd in een Frequency Response Analyser. Eigenlijk een instrument met meerdere funkties; fase meter, frequentie afhankelijke voltmeter, impedantie meter, PLL tester, etc. Frequency Response analyzers worden veel gebruikt bij de ontwikkeling van voedingen, inverters, versterkers, het meten aan transformatoren, ballasten, RCL netwerken, etc.

Een complete nieuwe ontwikkeling van hoogfrequent stroomshunts heeft vervolgens geresulteerd in een complete lijn aan uiterst nauwkeurige power meters. Uniek hierbij is de bijzonder hoge nauwkeurigheid bij een extreem lage power factor.
Deze lijn met instrumentatie past uitstekend binnen de bestaande POWER en CALIBRATIE divisie van TT&MS BV. N4L en TT&MS vinden zich tevens in de gemeenschappelijke houding om aan onze klanten innovatieve test en meet oplossingen te bieden gebaseerd op de laatste technologische ontwikkelingen en met een goede prijs / kwaliteit verhouding.

Wat onze klanten zeggen

Arnold Memelink

Arnold Memelink

ABB

"De ABB Power Grids Jumet organisatie is een innovatieve ontwikkelings- en productiefaciliteit van ABB die actieve filters en batterij-energieopslagsystemen produceert ter ondersteuning van een stabiel netwerk. Om deze systemen te testen hebben we twee Cinergia GE/EL +120kVA eplus units aangeschaft die in staat zijn om netemulatie (AC + DC) te doen, die werken als een elektronische belasting (AC +DC) en die een batterij-emulator zijn. We hebben zeer goede ondersteuning van TTMS ervaren bij het verkrijgen van deze twee Cinergia-units. Dit omvatte het organiseren van een demonstratie op locatie en het leveren van leensystemen voorafgaand aan de levering van onze uiteindelijke systemen. Op deze manier konden we zo vroeg mogelijk beginnen met testen. TTMS organiseerde ook trainingen voor de operators van de oorspronkelijke fabrikant. Dankzij deze ondersteuning konden we de eerste batterij-energie-opslagsystemen al voor de volledige levering van de Cinergia-systemen introduceren."

Universiteit van Luxemburg

Sasan Rafii-Tabrizi

Universiteit van Luxemburg

"Bij de afdeling Energie en Milieu van de Faculteit Wetenschappen, Technologie en Geneeskunde (FSTM) van de Universiteit van Luxemburg hebben we verschillende onderzoeksprojecten op het gebied van groene energie die bijdragen aan de ontwikkeling van eco-steden. Als langdurige partner van onze research afdeling heeft TT&MS bewezen zelfs de meest complexe vragen op een professionele manier te kunnen beantwoorden. Ze hebben aangetoond dat ze altijd op de hoogte zijn van de nieuwste technologie en geen enkele moeite sparen om de toepassing en zelfs de situatie ter plaatse te bekijken. De uitwisseling van ideeën was altijd erg prettig en vond snel plaats. We kijken uit naar verdere jaren van vruchtbare samenwerking."

ONZE LEVERANCIERS

© Copyright 2023 - TTMS B.V. | Privacy Policy | Algemene Voorwaarden