De nieuwe 804 videogenerator van Quantum Data is specifiek ontwikkeld voor het testen van de huidige generatie HDTV-sets. De generator heeft 4x een HDMI-uitgang en YPbPr-, CVBS-, S-video-, audio- en RGB-uitgangen. (Middels de HDMI-uitgang kan ook single link DVI worden gegenereerd.)

De bediening van de unit kan middels het uiterst gebruiksvriendelijke full-color touch screen. Het scherm is opgebouwd uit verschillende icons waardoor heel eenvoudig een selectie gemaakt kan worden voor een uitgang, een display timing en een testplaatje. Op dezelfde wijze zijn ook verschillende audiotesten te selecteren.
Middels de RS232-aansluiting (optioneel USB) of de SD-memory card kunnen eenvoudig extra bitmaps als testbeelden worden toegevoegd aan de bestaande selectie van testbeelden van de 804. Het is ook mogelijk om 3D-images te genereren in side-by- side, top-bottom en frame-packing formaat.

De Quantum Data 804 is ook uit te voeren als een 19″ rack mount productietestgenerator. De volledige bediening van de unit is dan mogelijk middels het RS232- of USB-interface. Het kleurenscherm wordt dan uitsluitend gebruikt als statusscherm voor de generator. Hier kunnen eventueel ook error codes en tekstberichten op worden getoond voor de operators.

De snelheid van overschakelen (maximaal 100msec) tussen de verschillende testbeelden en beeldformaten maakt de 804 uitermate geschikt voor productietesten.

Voor uitgebreide informatie over de 804 video generator klik hier.

Wat onze klanten zeggen

Arnold Memelink

Arnold Memelink

ABB

"De ABB Power Grids Jumet organisatie is een innovatieve ontwikkelings- en productiefaciliteit van ABB die actieve filters en batterij-energieopslagsystemen produceert ter ondersteuning van een stabiel netwerk. Om deze systemen te testen hebben we twee Cinergia GE/EL +120kVA eplus units aangeschaft die in staat zijn om netemulatie (AC + DC) te doen, die werken als een elektronische belasting (AC +DC) en die een batterij-emulator zijn. We hebben zeer goede ondersteuning van TTMS ervaren bij het verkrijgen van deze twee Cinergia-units. Dit omvatte het organiseren van een demonstratie op locatie en het leveren van leensystemen voorafgaand aan de levering van onze uiteindelijke systemen. Op deze manier konden we zo vroeg mogelijk beginnen met testen. TTMS organiseerde ook trainingen voor de operators van de oorspronkelijke fabrikant. Dankzij deze ondersteuning konden we de eerste batterij-energie-opslagsystemen al voor de volledige levering van de Cinergia-systemen introduceren."

Universiteit van Luxemburg

Sasan Rafii-Tabrizi

Universiteit van Luxemburg

"Bij de afdeling Energie en Milieu van de Faculteit Wetenschappen, Technologie en Geneeskunde (FSTM) van de Universiteit van Luxemburg hebben we verschillende onderzoeksprojecten op het gebied van groene energie die bijdragen aan de ontwikkeling van eco-steden. Als langdurige partner van onze research afdeling heeft TT&MS bewezen zelfs de meest complexe vragen op een professionele manier te kunnen beantwoorden. Ze hebben aangetoond dat ze altijd op de hoogte zijn van de nieuwste technologie en geen enkele moeite sparen om de toepassing en zelfs de situatie ter plaatse te bekijken. De uitwisseling van ideeën was altijd erg prettig en vond snel plaats. We kijken uit naar verdere jaren van vruchtbare samenwerking."

ONZE LEVERANCIERS

© Copyright 2024 - TTMS B.V. | Privacy Policy | Algemene Voorwaarden