De nieuwe generatie RTM oscilloscopen van Rohde & Schwarz is nu geïntroduceerd op de Europese markt. Als opvolger van de in juni 2010 geïntroduceerde RTM 1000 serie komt R&S nu met de RTM2000 serie.
Uiteraard met dezelfde unieke eigenschappen als de RTM1000 serie en meer. Zo zijn er nu vier modellen beschikbaar (350 MHz of 500MHz en 2 of 4 kanalen) i.p.v. twee. En er is nu ook een zestien kanaals logic analyses optie beschikbaar. De geheugen lengte is uitgebreid van 8MS naar 20MS.

De unieke eigenschappen van elke R&S oscilloscoop zijn er natuurlijk ook hier. Zo is de volledige bandbreedte van de oscilloscoop beschikbaar bij een maximale gevoeligheid van 1mV/div. Ook de bijzonder lage ruis en cross talk zijn eigenschappen van de ingangsversterkers die we even moeten benoemen.

Daarnaast noemen we de uitgebreide trigger mogelijkheden met optioneel ook I²C, RS232, LIN, SPI en CAN bus triggering. En wat dacht u van het bedieningsgemak en het grote hoge resolutie beeldscherm met kleuren codering per kanaal? Is het scherm niet groot genoeg? Elke R&S oscilloscoop heeft standaard ook een DVI uitgang voor aansturing van een extern beeldscherm. LAN en USB interface zijn standaard voorzien. GPIB is optioneel.

Een echt werkpaard wat thuis hoort op de werktafel van elke elektronicus.

Voor alle specificaties van de RTM2000 klikt u hier.

Wat onze klanten zeggen

Arnold Memelink

Arnold Memelink

ABB

"De ABB Power Grids Jumet organisatie is een innovatieve ontwikkelings- en productiefaciliteit van ABB die actieve filters en batterij-energieopslagsystemen produceert ter ondersteuning van een stabiel netwerk. Om deze systemen te testen hebben we twee Cinergia GE/EL +120kVA eplus units aangeschaft die in staat zijn om netemulatie (AC + DC) te doen, die werken als een elektronische belasting (AC +DC) en die een batterij-emulator zijn. We hebben zeer goede ondersteuning van TTMS ervaren bij het verkrijgen van deze twee Cinergia-units. Dit omvatte het organiseren van een demonstratie op locatie en het leveren van leensystemen voorafgaand aan de levering van onze uiteindelijke systemen. Op deze manier konden we zo vroeg mogelijk beginnen met testen. TTMS organiseerde ook trainingen voor de operators van de oorspronkelijke fabrikant. Dankzij deze ondersteuning konden we de eerste batterij-energie-opslagsystemen al voor de volledige levering van de Cinergia-systemen introduceren."

Universiteit van Luxemburg

Sasan Rafii-Tabrizi

Universiteit van Luxemburg

"Bij de afdeling Energie en Milieu van de Faculteit Wetenschappen, Technologie en Geneeskunde (FSTM) van de Universiteit van Luxemburg hebben we verschillende onderzoeksprojecten op het gebied van groene energie die bijdragen aan de ontwikkeling van eco-steden. Als langdurige partner van onze research afdeling heeft TT&MS bewezen zelfs de meest complexe vragen op een professionele manier te kunnen beantwoorden. Ze hebben aangetoond dat ze altijd op de hoogte zijn van de nieuwste technologie en geen enkele moeite sparen om de toepassing en zelfs de situatie ter plaatse te bekijken. De uitwisseling van ideeën was altijd erg prettig en vond snel plaats. We kijken uit naar verdere jaren van vruchtbare samenwerking."

ONZE LEVERANCIERS

© Copyright 2023 - TTMS B.V. | Privacy Policy | Algemene Voorwaarden