H&H heeft haar programma aan DC loads verder uitgebreid met de nieuwe PLA serie. De units hebben een klassiek uiterlijk met een relatief groot display.
Er is van binnen echter gebruik gemaakt van de modernste technieken en ook is er een scala aan interface opties mogelijk (Ethernet, USB, RS232, analoge I/O en CAN).

Er zijn 12 modellen beschikbaar met een spanning oplopend van 60V tot maar liefst 800V bij vermogens van 200W en 400W. De minimale spanning om de maximale stroom te kunnen trekken bedraagt slechts 1,4V. Ook deze loads zijn tijdelijk overbelastbaar (uitvoeringen tot 300V).

De units kunnen werken in constant current, constant voltage, constant power en constant resistance mode. Optioneel is er ook een MPPT optie. Limit waarden voor spanning en stroom zijn instelbaar.

Ook is het mogelijk om dynamische belastingen uit te voeren middels een lijst van setpoints(max 100). Naast logging via alle data interfaces is het ook mogelijk lokaal de data op te slaan (tot 100 metingen).

De PLA serie is een aanvulling op de bestaande PLI serie, welke al eerder is geïntroduceerd (vermogens van 600W tot 28,8kW).

Voor uitgebreide specificaties van de PLA serie DC loads verwijzen wij u graag naar de PLA datasheet.

Wat onze klanten zeggen

Arnold Memelink

Arnold Memelink

ABB

"De ABB Power Grids Jumet organisatie is een innovatieve ontwikkelings- en productiefaciliteit van ABB die actieve filters en batterij-energieopslagsystemen produceert ter ondersteuning van een stabiel netwerk. Om deze systemen te testen hebben we twee Cinergia GE/EL +120kVA eplus units aangeschaft die in staat zijn om netemulatie (AC + DC) te doen, die werken als een elektronische belasting (AC +DC) en die een batterij-emulator zijn. We hebben zeer goede ondersteuning van TTMS ervaren bij het verkrijgen van deze twee Cinergia-units. Dit omvatte het organiseren van een demonstratie op locatie en het leveren van leensystemen voorafgaand aan de levering van onze uiteindelijke systemen. Op deze manier konden we zo vroeg mogelijk beginnen met testen. TTMS organiseerde ook trainingen voor de operators van de oorspronkelijke fabrikant. Dankzij deze ondersteuning konden we de eerste batterij-energie-opslagsystemen al voor de volledige levering van de Cinergia-systemen introduceren."

Universiteit van Luxemburg

Sasan Rafii-Tabrizi

Universiteit van Luxemburg

"Bij de afdeling Energie en Milieu van de Faculteit Wetenschappen, Technologie en Geneeskunde (FSTM) van de Universiteit van Luxemburg hebben we verschillende onderzoeksprojecten op het gebied van groene energie die bijdragen aan de ontwikkeling van eco-steden. Als langdurige partner van onze research afdeling heeft TT&MS bewezen zelfs de meest complexe vragen op een professionele manier te kunnen beantwoorden. Ze hebben aangetoond dat ze altijd op de hoogte zijn van de nieuwste technologie en geen enkele moeite sparen om de toepassing en zelfs de situatie ter plaatse te bekijken. De uitwisseling van ideeën was altijd erg prettig en vond snel plaats. We kijken uit naar verdere jaren van vruchtbare samenwerking."

ONZE LEVERANCIERS

© Copyright 2023 - TTMS B.V. | Privacy Policy | Algemene Voorwaarden