Het Japanse NF coorporation heeft een nieuwe AC voeding ontwikkeld die geschikt is voor de Europese markt.


De EC1000S is een 1 kVA voeding die zowel als AC-voeding als DC-voeding is te gebruiken. Als AC-voeding heeft u een spanningsbereik van 0-270VAC rms en een frequentiebereik van DC tot 550Hz. Als DC-voeding heeft u een spanningsbereik van 0 tot + en -380Vdc.
Daarnaast is de voeding te gebruiken als amplifier.
Ook kunt u gebruik maken van de interne arbitrary functie generator voor het genereren van signalen of kiezen voor een combinatie van interne en externe source. Bij gebruik van de interne generator is het mogelijk om een fase hoek in te stellen.

Naast het genereren van spanning en stroom is deze unit uitgevoerd met een volwaardige power meter. Deze meet functies geven de gebruiker snel een beeld van opgenomen effectieve vermogen, blind vermogen en crest factor, harmonische vervorming en natuurlijk spanning en stroom.

Alle instellingen zijn eenvoudig te realiseren door middel van een uitgekiende menu structuur en het grote display. Uiteraard is ook externe programmering mogelijk door middel van het standaard USB interface.

Voor uitebreide specificaties van de NF EC1000S voeding klik hier.

Wat onze klanten zeggen

Arnold Memelink

Arnold Memelink

ABB

"De ABB Power Grids Jumet organisatie is een innovatieve ontwikkelings- en productiefaciliteit van ABB die actieve filters en batterij-energieopslagsystemen produceert ter ondersteuning van een stabiel netwerk. Om deze systemen te testen hebben we twee Cinergia GE/EL +120kVA eplus units aangeschaft die in staat zijn om netemulatie (AC + DC) te doen, die werken als een elektronische belasting (AC +DC) en die een batterij-emulator zijn. We hebben zeer goede ondersteuning van TTMS ervaren bij het verkrijgen van deze twee Cinergia-units. Dit omvatte het organiseren van een demonstratie op locatie en het leveren van leensystemen voorafgaand aan de levering van onze uiteindelijke systemen. Op deze manier konden we zo vroeg mogelijk beginnen met testen. TTMS organiseerde ook trainingen voor de operators van de oorspronkelijke fabrikant. Dankzij deze ondersteuning konden we de eerste batterij-energie-opslagsystemen al voor de volledige levering van de Cinergia-systemen introduceren."

Universiteit van Luxemburg

Sasan Rafii-Tabrizi

Universiteit van Luxemburg

"Bij de afdeling Energie en Milieu van de Faculteit Wetenschappen, Technologie en Geneeskunde (FSTM) van de Universiteit van Luxemburg hebben we verschillende onderzoeksprojecten op het gebied van groene energie die bijdragen aan de ontwikkeling van eco-steden. Als langdurige partner van onze research afdeling heeft TT&MS bewezen zelfs de meest complexe vragen op een professionele manier te kunnen beantwoorden. Ze hebben aangetoond dat ze altijd op de hoogte zijn van de nieuwste technologie en geen enkele moeite sparen om de toepassing en zelfs de situatie ter plaatse te bekijken. De uitwisseling van ideeën was altijd erg prettig en vond snel plaats. We kijken uit naar verdere jaren van vruchtbare samenwerking."

ONZE LEVERANCIERS

© Copyright 2024 - TTMS B.V. | Privacy Policy | Algemene Voorwaarden