Wat voor voeding heeft u nodig?

Bij voedingen wordt meestal gedacht aan een standaard lab voeding.
Wij zien echter vaak applicaties waar deze standaard voeding niet volstaat. Denk hierbij aan zonnepaneel simulatie, DC power voor de automotive industrie, semiconductor burn-in systemen, hoog vermogen magneetvoedingen of een geavanceerdere hoogspanning capaciteit lader. Denk aan AC voedingen voor het testen van produkten tegen internationale normen. Unipolaire en bipolaire voedingen voor karakterisatie van batterijen, zonnecellen etc.

Zo zijn er vele specifieke voedingen of combinaties van meerdere instrumenten, die de enige juiste oplossing zijn voor uw
meetprobleem.

Middels deze Power brochure geven wij u graag een overzicht van de mogelijkheden die TTMS u nu te beiden heeft op het gebied van AC en DC voedingen, Electronische belastingen, unipolaire en Bipolaire voedingen, hoogspanningsvoedingen en versterkers.

Heeft u een applicatie waar uw een oplossing zoekt middels een geschikte voeding, electronische belasting of compleet testsyteem, laat het ons weten.
Geheel vrijblijvend zal één van onze consultants graag een afspraak met u maken voor een bezoek op locatie. Met uw kennis van de applicatie en onze kennis van de mogelijkheden op dit gebied komen we samen ongetwijfeld tot de beste oplossing.
TT&MS adviseert u graag.

Wat onze klanten zeggen

Latefa El Amrani

Latefa El Amrani

MetricControl

Als onafhankelijk kalibratielaboratorium van elektrisch/elektronische temperatuur- en geometrische meetapparatuur zijn wij en onze klanten gebaat bij nauwkeurige meetresultaten en een goede herleidbaarheid. Hiervoor is goede en stabiele meet -en regelapparatuur strikt noodzakelijk. Om dit te realiseren is een betrouwbare partner nodig die hoogwaardig kwaliteit biedt en met ons meedenkt, en TTMS is zo’n partner. Wij hebben al vele jaren een goede samenwerking met TTMS. Technische problemen zijn voor hen uitdagingen en vragen worden snel en adequaat beantwoord. TTMS is pro-actief: denkt altijd met ons mee. Daarnaast zijn zij klantgericht, flexibel, betrokken en betrouwbaar. Ze komen hun afspraken altijd na. Ook zijn ze deskundig, geven een goed advies en leveren de juiste apparatuur. Kortom, MetricControl werkt graag met TTMS samen.

Hypex Electronics

Joop van Bijnen

Hypex Electronics

Ik doe al jaren zaken met TTMS. Zij bieden ons goede adviezen, met keuze uit een breed assortiment producten. Voor wij tot aankoop overgaan, kunnen we middels een demonstratiemodel zelf een aantal dagen ervaren of het product voldoet aan onze verwachtingen. Ze denken mee en proberen mij niet iets aan te smeren. Mocht het zo zijn dat er eens een keer, om wat voor reden dan ook, wat mankeert aan de spullen van TTMS, dan zijn ze er ook om service te leveren met reparatie en, indien nodig, een vervanger. TTMS investeert met zijn service in een goede en duurzame klantrelatie

ONZE LEVERANCIERS

© Copyright 2018 - TTMS B.V. | Privacy Policy | Algemene Voorwaarden