Wat voor voeding heeft u nodig?

Bij voedingen wordt meestal gedacht aan een standaard labvoeding.
Wij zien echter vaak applicaties waar deze standaard voeding niet volstaat. Denk hierbij aan zonnepaneel simulatie, DC power voor de automotive industrie, semi-conductor burn-in systemen, hoog vermogen magneetvoedingen of een geavanceerdere hoogspanning capaciteit lader. Denk aan AC voedingen voor het testen van producten tegen internationale normen. Unipolaire en bipolaire voedingen voor karakterisatie van batterijen en zonnecellen.

Zo zijn er vele specifieke voedingen of combinaties van meerdere instrumenten, die de enige juiste oplossing zijn voor uw
meetprobleem.

Door middel van deze Power brochure geven wij u graag een overzicht van de mogelijkheden die TTMS u nu te beiden heeft op het gebied van AC en DC voedingen, Electronische belastingen, unipolaire en Bipolaire voedingen, hoogspanningsvoedingen en versterkers.

Heeft u een applicatie waar uw een oplossing zoekt middels een geschikte voeding, electronische belasting of compleet testsyteem, laat het ons weten.
Geheel vrijblijvend zal één van onze consultants graag een afspraak met u maken voor een bezoek op locatie. Met uw kennis van de applicatie en onze kennis van de mogelijkheden op dit gebied komen we samen ongetwijfeld tot de beste oplossing.
TT&MS adviseert u graag.

Wat onze klanten zeggen

Arnold Memelink

Arnold Memelink

ABB

"De ABB Power Grids Jumet organisatie is een innovatieve ontwikkelings- en productiefaciliteit van ABB die actieve filters en batterij-energieopslagsystemen produceert ter ondersteuning van een stabiel netwerk. Om deze systemen te testen hebben we twee Cinergia GE/EL +120kVA eplus units aangeschaft die in staat zijn om netemulatie (AC + DC) te doen, die werken als een elektronische belasting (AC +DC) en die een batterij-emulator zijn. We hebben zeer goede ondersteuning van TTMS ervaren bij het verkrijgen van deze twee Cinergia-units. Dit omvatte het organiseren van een demonstratie op locatie en het leveren van leensystemen voorafgaand aan de levering van onze uiteindelijke systemen. Op deze manier konden we zo vroeg mogelijk beginnen met testen. TTMS organiseerde ook trainingen voor de operators van de oorspronkelijke fabrikant. Dankzij deze ondersteuning konden we de eerste batterij-energie-opslagsystemen al voor de volledige levering van de Cinergia-systemen introduceren."

Universiteit van Luxemburg

Sasan Rafii-Tabrizi

Universiteit van Luxemburg

"Bij de afdeling Energie en Milieu van de Faculteit Wetenschappen, Technologie en Geneeskunde (FSTM) van de Universiteit van Luxemburg hebben we verschillende onderzoeksprojecten op het gebied van groene energie die bijdragen aan de ontwikkeling van eco-steden. Als langdurige partner van onze research afdeling heeft TT&MS bewezen zelfs de meest complexe vragen op een professionele manier te kunnen beantwoorden. Ze hebben aangetoond dat ze altijd op de hoogte zijn van de nieuwste technologie en geen enkele moeite sparen om de toepassing en zelfs de situatie ter plaatse te bekijken. De uitwisseling van ideeën was altijd erg prettig en vond snel plaats. We kijken uit naar verdere jaren van vruchtbare samenwerking."

ONZE LEVERANCIERS

© Copyright 2023 - TTMS B.V. | Privacy Policy | Algemene Voorwaarden