Met de introductie van het model PPA5500-TE heeft Newtons4th een nieuwe power analyzer geïntroduceerd die specifiek is ontwikkeld voor het vaststellen van vermogensverliezen in bijvoorbeeld hoog vermogen transformatoren (Power loss measurements).

De PPA5500-TE behoort tot de PPA5500 serie power analyzers en heeft dan ook grotendeels dezelfde eigenschappen. Denk hierbij aan de hoge bandbreedte, proces power (DFT), innoverend ontwerp voor interne stroom shunt, USB/ LAN / GPIB interface, intern geheugen etc. En uiteraard een nauwkeurige fasehoek meting.
Zie voor uitgebreide specificaties ook de datasheet van de PPA5500.

Deze laatste specificatie is met de introductie van de PPA5500-TE nog eens aanzienlijk verbeterd.
Bij power loss metingen aan transformatoren is er sprake van een bijzonder lage Power Factor ( Pf= 0.01 of lager). Om de werkelijke verliezen in Watts te kunnen vaststellen, is de nauwkeurigheid van de fasehoek meting van doorslaggevend belang.

De PPA5500-TE heeft een fasehoek nauwkeurigheid van < 0.003°. Hiermee wordt een verliesmeting  gegarandeerd van 0.55% bij een Pf =0.01!

De betrouwbaarheid en nauwkeurigheid van de PPA5500-TE power analyzer, zijn vastgesteld na uitvoerige testen in het ISO17025 geaccrediteerde Power Calibration Laboratorium van Newtons4th in Leicester, Verenigd Koninkrijk.
De PPA5500-TE is op dit moment dan ook marktleidend te noemen als het gaat om power analyse bij een zeer lage power factor (PF). Verder is de analyzer compliant naar de internationale norm voor Power Transformers IEC60076-8, en wordt hij geleverd met een UKAS ISO17025 certificering.
De garantie periode bedraagt 3 jaar.

Voor meer informatie over de PPA5500-TE verwijzen wij graag naar de datasheet.

Wat onze klanten zeggen

Arnold Memelink

Arnold Memelink

ABB

"De ABB Power Grids Jumet organisatie is een innovatieve ontwikkelings- en productiefaciliteit van ABB die actieve filters en batterij-energieopslagsystemen produceert ter ondersteuning van een stabiel netwerk. Om deze systemen te testen hebben we twee Cinergia GE/EL +120kVA eplus units aangeschaft die in staat zijn om netemulatie (AC + DC) te doen, die werken als een elektronische belasting (AC +DC) en die een batterij-emulator zijn. We hebben zeer goede ondersteuning van TTMS ervaren bij het verkrijgen van deze twee Cinergia-units. Dit omvatte het organiseren van een demonstratie op locatie en het leveren van leensystemen voorafgaand aan de levering van onze uiteindelijke systemen. Op deze manier konden we zo vroeg mogelijk beginnen met testen. TTMS organiseerde ook trainingen voor de operators van de oorspronkelijke fabrikant. Dankzij deze ondersteuning konden we de eerste batterij-energie-opslagsystemen al voor de volledige levering van de Cinergia-systemen introduceren."

Universiteit van Luxemburg

Sasan Rafii-Tabrizi

Universiteit van Luxemburg

"Bij de afdeling Energie en Milieu van de Faculteit Wetenschappen, Technologie en Geneeskunde (FSTM) van de Universiteit van Luxemburg hebben we verschillende onderzoeksprojecten op het gebied van groene energie die bijdragen aan de ontwikkeling van eco-steden. Als langdurige partner van onze research afdeling heeft TT&MS bewezen zelfs de meest complexe vragen op een professionele manier te kunnen beantwoorden. Ze hebben aangetoond dat ze altijd op de hoogte zijn van de nieuwste technologie en geen enkele moeite sparen om de toepassing en zelfs de situatie ter plaatse te bekijken. De uitwisseling van ideeën was altijd erg prettig en vond snel plaats. We kijken uit naar verdere jaren van vruchtbare samenwerking."

ONZE LEVERANCIERS

© Copyright 2023 - TTMS B.V. | Privacy Policy | Algemene Voorwaarden