De PPA500 serie vermogens analysers

N4L voegt met de introductie van de PPA500 serie een range aan low cost Precisie Power Analyzer toe aan haar bestaande modellen.
De PPA500 is geschikt voor power metingen met een hoge nauwkeurigheid maar waarbij complexe functionaliteit niet nodig is. De unit is dan ook uitstekend inzetbaar in productie en test omgevingen. De PPA500 bevat een full colour TFT scherm en beidt daarmee een grote flexibiliteit in het presenteren van meetdata. Gebruikers gemak en functionaliteit onderscheiden deze unit dan ook van vergelijkbare oplossingen in de markt.

Specificaties PPA500

Het frequentie bereik is van 10mHz tot 500kHz bij een bases nauwkeurigheid van 0.05%. De unit is gebaseerd op een compleet nieuwe technologie voor power meters. Zo heeft de PPA500 per fase slechts één stroom ingang. Deze shunt is geschikt voor het meten van 10mApk tot 300Apk (20Arms) in 8 ranges. Hierdoor hoeft u niet te switchen van shunt bij hogere stromen en behoud u toch de nauwkeurigheid.
De PPA500 is een realtime power meter. Door toepassing van specifieke FPGA en DSP hardware kan er zonder “dode tijd” worden gemeten. De gemeten data kan in het interne geheugen worden opgeslagen en middels het standaard RS232 of USB interface weer worden uitgelezen. (Lan optioneel)
Standaard heeft de unit ook harmonische metingen en een oscilloscoop functie.

De PPA500 serie is verkrijgbaar in een enkel fase, twee fase of drie fase uitvoering. U kunt zelfs een 6 fase systeem samen bouwen in een 19 inch rack van slechts 2 hoogte eenheden.
De PPA500 is uitermate geschikt voor het meten aan inverters, motoren, standby power, transformatoren etc.

Voor uitgebreide specificaties van de PPA500 klik hier.

Wat onze klanten zeggen

Arnold Memelink

Arnold Memelink

ABB

"De ABB Power Grids Jumet organisatie is een innovatieve ontwikkelings- en productiefaciliteit van ABB die actieve filters en batterij-energieopslagsystemen produceert ter ondersteuning van een stabiel netwerk. Om deze systemen te testen hebben we twee Cinergia GE/EL +120kVA eplus units aangeschaft die in staat zijn om netemulatie (AC + DC) te doen, die werken als een elektronische belasting (AC +DC) en die een batterij-emulator zijn. We hebben zeer goede ondersteuning van TTMS ervaren bij het verkrijgen van deze twee Cinergia-units. Dit omvatte het organiseren van een demonstratie op locatie en het leveren van leensystemen voorafgaand aan de levering van onze uiteindelijke systemen. Op deze manier konden we zo vroeg mogelijk beginnen met testen. TTMS organiseerde ook trainingen voor de operators van de oorspronkelijke fabrikant. Dankzij deze ondersteuning konden we de eerste batterij-energie-opslagsystemen al voor de volledige levering van de Cinergia-systemen introduceren."

Universiteit van Luxemburg

Sasan Rafii-Tabrizi

Universiteit van Luxemburg

"Bij de afdeling Energie en Milieu van de Faculteit Wetenschappen, Technologie en Geneeskunde (FSTM) van de Universiteit van Luxemburg hebben we verschillende onderzoeksprojecten op het gebied van groene energie die bijdragen aan de ontwikkeling van eco-steden. Als langdurige partner van onze research afdeling heeft TT&MS bewezen zelfs de meest complexe vragen op een professionele manier te kunnen beantwoorden. Ze hebben aangetoond dat ze altijd op de hoogte zijn van de nieuwste technologie en geen enkele moeite sparen om de toepassing en zelfs de situatie ter plaatse te bekijken. De uitwisseling van ideeën was altijd erg prettig en vond snel plaats. We kijken uit naar verdere jaren van vruchtbare samenwerking."

ONZE LEVERANCIERS

© Copyright 2023 - TTMS B.V. | Privacy Policy | Algemene Voorwaarden