Meatest M505

MEATEST heeft aan haar omvangrijke lijn met kalibratiestandaarden een proceskalibrator model M505 toegevoegd. Speciaal ontwikkeld voor industriële toepassingen, waarbij portable gebruik en flexibiliteit van groot belang zijn. Naast het genereren en meten van spanningen, stromen en de simulatie van TC/RTD-temperatuursensoren onderscheid de M505 proceskalibrator zich door het kunnen meten van relatief snelle transients en optionele datarecorderfuncties.
Snelle signalen/transients op de multimeterinput kunnen worden opgeslagen in acht geheugenplaatsen met een samling rate van 1 ms. Elke transient bevat 256 punten en is gekoppeld aan een van te voren in te stellen tijdframe van 0.25s tot 300s. Het triggerniveau is programmeerbaar.

Met de dataloggerfuncties is het mogelijk de gegenereerde signalen aan de kalibratorinput en de waarden op de multimeterinput op te slaan in tabellen met een datum/tijdstamp. Met behulp van het softmanager S/W-pakket kan de data worden geupload voor nadere verwerking, analyse en rapportage.
De Meatest M505 bevat een intern oplaadbare accu, welke garant staat voor minimaal acht uur gebruik. Alle bereiken en functies kunnen individueel worden gekalibreerd via het keypad. De aansluitingen zijn 4 mm gold plated en een T/C connector wordt gebruikt voor de T/C-outputs.

Voor uitgebreide documentatie en specificaties van de M505 klik hier.

Wat onze klanten zeggen

Arnold Memelink

Arnold Memelink

ABB

"De ABB Power Grids Jumet organisatie is een innovatieve ontwikkelings- en productiefaciliteit van ABB die actieve filters en batterij-energieopslagsystemen produceert ter ondersteuning van een stabiel netwerk. Om deze systemen te testen hebben we twee Cinergia GE/EL +120kVA eplus units aangeschaft die in staat zijn om netemulatie (AC + DC) te doen, die werken als een elektronische belasting (AC +DC) en die een batterij-emulator zijn. We hebben zeer goede ondersteuning van TTMS ervaren bij het verkrijgen van deze twee Cinergia-units. Dit omvatte het organiseren van een demonstratie op locatie en het leveren van leensystemen voorafgaand aan de levering van onze uiteindelijke systemen. Op deze manier konden we zo vroeg mogelijk beginnen met testen. TTMS organiseerde ook trainingen voor de operators van de oorspronkelijke fabrikant. Dankzij deze ondersteuning konden we de eerste batterij-energie-opslagsystemen al voor de volledige levering van de Cinergia-systemen introduceren."

Universiteit van Luxemburg

Sasan Rafii-Tabrizi

Universiteit van Luxemburg

"Bij de afdeling Energie en Milieu van de Faculteit Wetenschappen, Technologie en Geneeskunde (FSTM) van de Universiteit van Luxemburg hebben we verschillende onderzoeksprojecten op het gebied van groene energie die bijdragen aan de ontwikkeling van eco-steden. Als langdurige partner van onze research afdeling heeft TT&MS bewezen zelfs de meest complexe vragen op een professionele manier te kunnen beantwoorden. Ze hebben aangetoond dat ze altijd op de hoogte zijn van de nieuwste technologie en geen enkele moeite sparen om de toepassing en zelfs de situatie ter plaatse te bekijken. De uitwisseling van ideeën was altijd erg prettig en vond snel plaats. We kijken uit naar verdere jaren van vruchtbare samenwerking."

ONZE LEVERANCIERS

© Copyright 2024 - TTMS B.V. | Privacy Policy | Algemene Voorwaarden