MEATEST heeft een programmeerbare AC/DC-belasting op de markt gebracht. De modellen zijn tot 3000 Watt te belasten bij maximaal 250Vrms. Dit bij een nauwkeurigheid van 0.1% over een frequentiebereik van DC tot 10 kHz. De belasting heeft 2- en 4-draads aansluitmogelijkheden.
Er zijn twee uitvoeringen beschikbaar:
– Model M-192 heeft een weerstandsbereik van 15Ω- 4700Ω en is opgebouwd uit 60 fysieke weerstanden.
– Model M-192A heeft een bereik van 15Ω-300kΩ met een resolutie van 1mohm tot 1kohm.
Standaard zijn deze programmeerbare weerstandsbelastingen voorzien van een RS232-interface (optioneel IEEE-488-interface).

Deze programmeerbare AC/DC-belasting is geschikt voor het testen van spanningsbronnen, stroombronnen, transformatoren en vrijwel alle toepassingen waarbij een programmeerbare weerstandsbelasting nodig is.
Dankzij de goede specificaties is deze AC/DC-belasting ook op zijn plaats in kalibratielaboratoria, in productieomgevingen, service-centra en ontwikkelomgevingen.

Voor uitgebreide specificaties zie Meatest M-192.

Wat onze klanten zeggen

Hans Verhees

Hans Verhees

Victron Energy

Wij kopen geen meetinstrumentatie, maar oplossingen voor specifieke meetproblemen. Ik koop dan ook graag bij TTMS, gezien de kennis die zij hebben op het gebied van testoplossingen in power elektronica. Ik heb namelijk een hekel aan verkopers. TTMS helpt ons bij de juiste keuze. Ze komen zelfs met instrumentatie van fabrikanten die ze zelf niet vertegenwoordigen. En altijd met een perfecte service: ze doen niet moeilijk, maar regelen het gewoon.

Shell Technology Centre Amsterdam

Jan Serné

Shell Technology Centre Amsterdam

Vanuit mijn functie binnen het kalibratie- en kwaliteitslab is het voor mij een continu streven naar kwaliteit. Om dit te waarborgen is de juiste support van onder andere leveranciers dan ook essentieel. TTMS begrijpt dit als geen ander, en ik doe dan ook al jaren zaken met hen. Als ik de relatie met TTMS moet omschrijven, dan is deze niet alleen feitelijk maar zeker ook instinctief te noemen. De meetinstrumentatie is betrouwbaar. Bovendien is de expertise op gebied van test- en meetapparatuur bij TTMS een goede aanvulling voor de STCA.

ONZE LEVERANCIERS

© Copyright 2020 - TTMS B.V. | Privacy Policy | Algemene Voorwaarden