CHROMA heeft wederom een modulaire DC elektronische belasting op de markt gebracht met een ongeëvenaarde functionaliteit en buitengewoon goede specificaties. De CHROMA 63600-serie is ontwikkeld voor toepassing binnen R&D en produktieomgevingen van meervoudige voedingen. De 63600 bestaat uit een 5-slot mainframe en op dit moment uit een keuze uit drie verschillende insteekmodules. De verschillende modules kunnen in master/slave functie worden geschakeld voor de hogere vermogens. Daarnaast is het mogelijk om verschillende mainframes te koppelen, indien u meerdere uitgangen synchroon nodig heeft (maximaal tien uitgangen in een mainframe).

Het hart van de 63600-serie wordt gevormd door een DSP voor het simuleren van niet-lineaire belastingen en garandeert hiermee dan ook een zeer realistisch belastingsgedrag. Naast deconstant current (CC), constant voltage (CV),constant resistance (CR) en constant power(CP) mode is er ook een constant impedancemode (CZ) beschikbaar. Spanning en stroom zijn real time te meten in elke onafhankelijke belasting. Hierbij wordt gebruikt gemaakt van een 16-bit meetcircuit in 3 meetbereiken. De gebruiker kan via het toetsenbord op elke module direct metingen en aanpassingen doen of een short cirquit test simuleren. Daarnaast is de 63600 extern te bedienen via Ethernet, USB of GPIB-488 interface. Uiteraard is het ook mogelijk om een dynamische belasting te programmeren, waarbij de timing tussen de verschillende belastingen, indien gewenst, synchroon verloopt. Zowel de specifieke waarde als de snelheid, waarmee die waarde dient te worden bereikt, zijn instelbaar. En uiteraard kan dit ook gebeuren in een door u te bepalen sequentie. Daarnaast is er een zogenaamde Digitizing functie. Bij deze functie worden de spanning- of stroomveranderingen vastgelegd om deze later te kunnen analyseren.

Voor een compleet overzicht van ons assortiment electronische belastingen klik hier.

Voor uitgebreide specificaties van de Chroma 63600-serie klik hier.

Wat onze klanten zeggen

Arnold Memelink

Arnold Memelink

ABB

"De ABB Power Grids Jumet organisatie is een innovatieve ontwikkelings- en productiefaciliteit van ABB die actieve filters en batterij-energieopslagsystemen produceert ter ondersteuning van een stabiel netwerk. Om deze systemen te testen hebben we twee Cinergia GE/EL +120kVA eplus units aangeschaft die in staat zijn om netemulatie (AC + DC) te doen, die werken als een elektronische belasting (AC +DC) en die een batterij-emulator zijn. We hebben zeer goede ondersteuning van TTMS ervaren bij het verkrijgen van deze twee Cinergia-units. Dit omvatte het organiseren van een demonstratie op locatie en het leveren van leensystemen voorafgaand aan de levering van onze uiteindelijke systemen. Op deze manier konden we zo vroeg mogelijk beginnen met testen. TTMS organiseerde ook trainingen voor de operators van de oorspronkelijke fabrikant. Dankzij deze ondersteuning konden we de eerste batterij-energie-opslagsystemen al voor de volledige levering van de Cinergia-systemen introduceren."

Universiteit van Luxemburg

Sasan Rafii-Tabrizi

Universiteit van Luxemburg

"Bij de afdeling Energie en Milieu van de Faculteit Wetenschappen, Technologie en Geneeskunde (FSTM) van de Universiteit van Luxemburg hebben we verschillende onderzoeksprojecten op het gebied van groene energie die bijdragen aan de ontwikkeling van eco-steden. Als langdurige partner van onze research afdeling heeft TT&MS bewezen zelfs de meest complexe vragen op een professionele manier te kunnen beantwoorden. Ze hebben aangetoond dat ze altijd op de hoogte zijn van de nieuwste technologie en geen enkele moeite sparen om de toepassing en zelfs de situatie ter plaatse te bekijken. De uitwisseling van ideeën was altijd erg prettig en vond snel plaats. We kijken uit naar verdere jaren van vruchtbare samenwerking."

ONZE LEVERANCIERS

© Copyright 2023 - TTMS B.V. | Privacy Policy | Algemene Voorwaarden