Thurlby Thandar Instruments (TTI) heeft een nieuwe serie lineaire DC voedingen uitgebracht met volledig digitale besturing. Deze QL-serie is in drie uitvoeringen leverbaar:

–       De QL355 met een single output instelbaar tussen 0-35V/0-3A of 0-15V/0-5A.
–       De QL564 met een single output instelbaar tussen 0-56V/0-2A of 0-25V/0-4A
–       De QL355 met een triple output. Twee keer instelbaar tussen 0-35V/0-3A of 0‑15V/0‑5A en een keer vast 2.7,3.3V of 5V/1A

Naast de hierboven genoemde ranges is er bij elke voeding ook een laag stroombereik beschikbaar (0.5A) voor een hogere resolutie en een lagere noise. Door toepassing van precisie 16 bit DAC’s is het mogelijk om de spanning in te stellen met een resolutie van 1mV en de stroom met een resolutie van 0.1 mA. De instellingen kunnen eenvoudig met een draaiknop of een numeriek toetsenbord worden gewijzigd. Door middel van remote sensing is een perfecte regulering van de uitgangsspanning en -stroom mogelijk. De voeding is zowel in constant voltage mode als constant current mode te gebruiken met een automatische crossover. Het is ook mogelijk om een voltage limit en current limit in te stellen. Met behulp van de interface optie is het mogelijk om de voeding volledig te besturen via een geïsoleerde GPIB, USB of RS232-interface.

Voor uitgebreide specificaties van de TTi QL voedingen klik hier.

Wat onze klanten zeggen

Arnold Memelink

Arnold Memelink

ABB

"De ABB Power Grids Jumet organisatie is een innovatieve ontwikkelings- en productiefaciliteit van ABB die actieve filters en batterij-energieopslagsystemen produceert ter ondersteuning van een stabiel netwerk. Om deze systemen te testen hebben we twee Cinergia GE/EL +120kVA eplus units aangeschaft die in staat zijn om netemulatie (AC + DC) te doen, die werken als een elektronische belasting (AC +DC) en die een batterij-emulator zijn. We hebben zeer goede ondersteuning van TTMS ervaren bij het verkrijgen van deze twee Cinergia-units. Dit omvatte het organiseren van een demonstratie op locatie en het leveren van leensystemen voorafgaand aan de levering van onze uiteindelijke systemen. Op deze manier konden we zo vroeg mogelijk beginnen met testen. TTMS organiseerde ook trainingen voor de operators van de oorspronkelijke fabrikant. Dankzij deze ondersteuning konden we de eerste batterij-energie-opslagsystemen al voor de volledige levering van de Cinergia-systemen introduceren."

Universiteit van Luxemburg

Sasan Rafii-Tabrizi

Universiteit van Luxemburg

"Bij de afdeling Energie en Milieu van de Faculteit Wetenschappen, Technologie en Geneeskunde (FSTM) van de Universiteit van Luxemburg hebben we verschillende onderzoeksprojecten op het gebied van groene energie die bijdragen aan de ontwikkeling van eco-steden. Als langdurige partner van onze research afdeling heeft TT&MS bewezen zelfs de meest complexe vragen op een professionele manier te kunnen beantwoorden. Ze hebben aangetoond dat ze altijd op de hoogte zijn van de nieuwste technologie en geen enkele moeite sparen om de toepassing en zelfs de situatie ter plaatse te bekijken. De uitwisseling van ideeën was altijd erg prettig en vond snel plaats. We kijken uit naar verdere jaren van vruchtbare samenwerking."

ONZE LEVERANCIERS

© Copyright 2022 - TTMS B.V. | Privacy Policy | Algemene Voorwaarden