Chroma 61800 serie

CHROMA ATE heeft met de 61800 serie een regeneratieve AC voeding ontwikkeld die geschikt is om compliance-, safety- en produkt verificatietesten mee uit te voeren. De regeneratieve AC voeding is een volledige 4- kwadrant AC voeding. De voeding is bi-directioneel waardoor energie zowel aan de belasting kan worden geleverd alsook vanuit de belasting terug aan het AC Grid.

Dit maakt de 61800 bijzonder geschikt voor het simuleren van een variabel AC Grid en voor het testen van bijvoorbeeld PV invertors en online UPS-systemen.

Specificaties van de Chroma 61800 regenerative AC voeding

De 61800 serie regeneratieve AC voeding voldoet aan de gestelde eisen welke zich voordoen bij Smart Grid en EV gerelateerde testtoepassingen, zoals bij Vehicle to Grid (V2G) en Energy Storage Systems (ESS). De unit is leverbaar in een 30, 45 en 60kVA uitvoering, waarbij de output schakelbaar is voor de realisatie van een 1 of 3 fase AC Power Grid.

Door toepassing van de laatste DSP technologie zijn Power Line Disturbances (PLD) te programmeren, evenals verschillende golfvormen met harmonische vervorming. Remote control is mogelijk door de beschikbaarheid van diverse interfaces zoals GPIB (IEEE488.2), RS-232, USB en Ethernet.

Wij verwijzen u graag naar de datasheet van Model 61800 voor een compleet overzicht van de specificaties.

Wat onze klanten zeggen

Arnold Memelink

Arnold Memelink

ABB

"De ABB Power Grids Jumet organisatie is een innovatieve ontwikkelings- en productiefaciliteit van ABB die actieve filters en batterij-energieopslagsystemen produceert ter ondersteuning van een stabiel netwerk. Om deze systemen te testen hebben we twee Cinergia GE/EL +120kVA eplus units aangeschaft die in staat zijn om netemulatie (AC + DC) te doen, die werken als een elektronische belasting (AC +DC) en die een batterij-emulator zijn. We hebben zeer goede ondersteuning van TTMS ervaren bij het verkrijgen van deze twee Cinergia-units. Dit omvatte het organiseren van een demonstratie op locatie en het leveren van leensystemen voorafgaand aan de levering van onze uiteindelijke systemen. Op deze manier konden we zo vroeg mogelijk beginnen met testen. TTMS organiseerde ook trainingen voor de operators van de oorspronkelijke fabrikant. Dankzij deze ondersteuning konden we de eerste batterij-energie-opslagsystemen al voor de volledige levering van de Cinergia-systemen introduceren."

Universiteit van Luxemburg

Sasan Rafii-Tabrizi

Universiteit van Luxemburg

"Bij de afdeling Energie en Milieu van de Faculteit Wetenschappen, Technologie en Geneeskunde (FSTM) van de Universiteit van Luxemburg hebben we verschillende onderzoeksprojecten op het gebied van groene energie die bijdragen aan de ontwikkeling van eco-steden. Als langdurige partner van onze research afdeling heeft TT&MS bewezen zelfs de meest complexe vragen op een professionele manier te kunnen beantwoorden. Ze hebben aangetoond dat ze altijd op de hoogte zijn van de nieuwste technologie en geen enkele moeite sparen om de toepassing en zelfs de situatie ter plaatse te bekijken. De uitwisseling van ideeën was altijd erg prettig en vond snel plaats. We kijken uit naar verdere jaren van vruchtbare samenwerking."

ONZE LEVERANCIERS

© Copyright 2023 - TTMS B.V. | Privacy Policy | Algemene Voorwaarden