De UPP-serie audio analyzers

Met de komst van de Rohde & Schwarz value instruments in ons producten pakket hebben wij ook ons assortiment aan audio analyzers uitgebreid met nieuwe modellen.
De UPP-serie audio analyzers is ontwikkeld als een meer kanaals audio analyzer voor het testen van consumenten audio installaties. Denk hierbij aan DVD spelers, Blue-Ray spelers, surround-sound systemen maar ook HDMI systemen.

De unit is geschikt voor het genereren en meten van zowel analoge audio als digitale audio signalen (opties). We kunnen in één unit tot maximaal 8 kanalen gelijktijdig meten. (tot 48 kanalen met meerdere units) De parallelle signaal processing zorgt voor snelle meetresultaten en een hoge throughput. Er zijn programmeerbare filters voor zowel de generator kant als de analyzer kant.

De UPP audio analyzer is uitgevoerd in een kleine compacte behuizing. Middels het LAN, USB of IEC/IEEE interface kunt u de unit besturen.
Door aansluiting van een monitor , keyboard en muis (de UPP heeft een ingebouwde PC) heeft u eventueel ook een desktop audio analyzer.

 

Wat onze klanten zeggen

Arnold Memelink

Arnold Memelink

ABB

"De ABB Power Grids Jumet organisatie is een innovatieve ontwikkelings- en productiefaciliteit van ABB die actieve filters en batterij-energieopslagsystemen produceert ter ondersteuning van een stabiel netwerk. Om deze systemen te testen hebben we twee Cinergia GE/EL +120kVA eplus units aangeschaft die in staat zijn om netemulatie (AC + DC) te doen, die werken als een elektronische belasting (AC +DC) en die een batterij-emulator zijn. We hebben zeer goede ondersteuning van TTMS ervaren bij het verkrijgen van deze twee Cinergia-units. Dit omvatte het organiseren van een demonstratie op locatie en het leveren van leensystemen voorafgaand aan de levering van onze uiteindelijke systemen. Op deze manier konden we zo vroeg mogelijk beginnen met testen. TTMS organiseerde ook trainingen voor de operators van de oorspronkelijke fabrikant. Dankzij deze ondersteuning konden we de eerste batterij-energie-opslagsystemen al voor de volledige levering van de Cinergia-systemen introduceren."

Universiteit van Luxemburg

Sasan Rafii-Tabrizi

Universiteit van Luxemburg

"Bij de afdeling Energie en Milieu van de Faculteit Wetenschappen, Technologie en Geneeskunde (FSTM) van de Universiteit van Luxemburg hebben we verschillende onderzoeksprojecten op het gebied van groene energie die bijdragen aan de ontwikkeling van eco-steden. Als langdurige partner van onze research afdeling heeft TT&MS bewezen zelfs de meest complexe vragen op een professionele manier te kunnen beantwoorden. Ze hebben aangetoond dat ze altijd op de hoogte zijn van de nieuwste technologie en geen enkele moeite sparen om de toepassing en zelfs de situatie ter plaatse te bekijken. De uitwisseling van ideeën was altijd erg prettig en vond snel plaats. We kijken uit naar verdere jaren van vruchtbare samenwerking."

ONZE LEVERANCIERS

© Copyright 2023 - TTMS B.V. | Privacy Policy | Algemene Voorwaarden