Gebruiksgemak gecombineerd met krachtige analysetools

Rohde & Schwarz heeft haar gamma aan digitale oscilloscopen verder uitgebreid met de nieuwe RTE-serie. Deze wordt gepositioneerd tussen de RTM serie en de RTO serie.

U krijgt hogere sample snelheden als met de RTM oscilloscoop, u krijgt langere geheugen lengtes en meer speciale features. En als u de extreme features van de RTO oscilloscoop niet nodig heeft bespaard u ook gelijk op de kosten.
De nieuwe RTE digitale oscilloscopen van Rohde & Schwarz zijn leverbaar met 2 en 4 kanalen en een bandbreedte van 200 MHz, 350MHz, 500MHz en  1 GHz. (later ook altijd te upgraden). Een waveform acquisitie snelheid van meer dan een miljoen golfvormen per seconde helpt gebruikers snel fouten te vinden. (minder “dode tijd”.)

De scope’s unieke digitale trigger-systeem levert een bijzonder stabiel beeld, zelfs bij wat ruis op het signaal. (special filter systeem voor de digitale triggering.) Met een sampling rate van 5 Gsample per seconde en een maximale geheugendiepte van 50 Msamples per kanaal, kan de RTE nauwkeurig lange signaal sequenties vastleggen, vereist bij het analyseren van de data-inhoud van seriële protocollen zoals I2C en CAN. (optioneel triggering en decoding)

De enkelvoudige A/D converter levert zelfs bij de hoogste sample snelheid nog meer dan zeven effectieve bits (ENOB) en elimineert hiermee vrijwel volledig signaalvervorming.

Gebruikers die complexe taken moeten uitvoeren zullen vooral de hoge meetsnelheid van de RTE waarderen. Mask testen bijvoorbeeld,  geven snel statistisch overtuigende resultaten terug. De zeer snel reagerende, spectrum-analyser-achtige FFT functie detecteert betrouwbaar zelfs sporadische signalen, waardoor de RTE ideaal is voor EMI debuggen tijdens de productontwikkeling.
Dankzij het hoge resolutie 10.4 “XGA touchscreen kunnen gebruikers intuïtief hun dagelijkse T&M taken uitvoeren. Met de realtime miniatuurweergaven van de signalen aan de rand van het scherm kunnen gebruikers altijd zien wat er gebeurt.
De QuickMeas functie voert tegelijk verschillende metingen op een signaal uit. Vingertip zoom stelt gebruikers in staat om snel in te zoomen op een gedeelte van het signaal en dit in detail te bekijken.
Rohde & Schwarz biedt ook een breed scala van speciale applicatie-oplossingen voor de RTE, inclusief trigger en decoder opties voor seriële protocollen, een mixed-signal-optie met 16 extra digitale kanalen (400MHz, 5GS/sec, 100MS record lengte) en een power analyse optie.

Uitgebreide specificaties vindt u terug in de R&S RTE brochure.

Wat onze klanten zeggen

Arnold Memelink

Arnold Memelink

ABB

"De ABB Power Grids Jumet organisatie is een innovatieve ontwikkelings- en productiefaciliteit van ABB die actieve filters en batterij-energieopslagsystemen produceert ter ondersteuning van een stabiel netwerk. Om deze systemen te testen hebben we twee Cinergia GE/EL +120kVA eplus units aangeschaft die in staat zijn om netemulatie (AC + DC) te doen, die werken als een elektronische belasting (AC +DC) en die een batterij-emulator zijn. We hebben zeer goede ondersteuning van TTMS ervaren bij het verkrijgen van deze twee Cinergia-units. Dit omvatte het organiseren van een demonstratie op locatie en het leveren van leensystemen voorafgaand aan de levering van onze uiteindelijke systemen. Op deze manier konden we zo vroeg mogelijk beginnen met testen. TTMS organiseerde ook trainingen voor de operators van de oorspronkelijke fabrikant. Dankzij deze ondersteuning konden we de eerste batterij-energie-opslagsystemen al voor de volledige levering van de Cinergia-systemen introduceren."

Universiteit van Luxemburg

Sasan Rafii-Tabrizi

Universiteit van Luxemburg

"Bij de afdeling Energie en Milieu van de Faculteit Wetenschappen, Technologie en Geneeskunde (FSTM) van de Universiteit van Luxemburg hebben we verschillende onderzoeksprojecten op het gebied van groene energie die bijdragen aan de ontwikkeling van eco-steden. Als langdurige partner van onze research afdeling heeft TT&MS bewezen zelfs de meest complexe vragen op een professionele manier te kunnen beantwoorden. Ze hebben aangetoond dat ze altijd op de hoogte zijn van de nieuwste technologie en geen enkele moeite sparen om de toepassing en zelfs de situatie ter plaatse te bekijken. De uitwisseling van ideeën was altijd erg prettig en vond snel plaats. We kijken uit naar verdere jaren van vruchtbare samenwerking."

ONZE LEVERANCIERS

© Copyright 2023 - TTMS B.V. | Privacy Policy | Algemene Voorwaarden