De Rubiks Kubus oplossen is voor velen van ons al een aardige uitdaging.
De TTMS uitvoering van deze kubus is echter een nog grotere uitdaging.
Dit komt door de Logo’s. Dit betekent dat niet alleen de kleuren correct moeten zijn maar dat ook elk specifieke vakje van één kleur op de juiste plek moet komen.
En om het dan nog iets moeilijker te maken moet dat specifieke vakje ook nog eens onder de juiste hoek op die plek terecht komen.

Als u een leuke uitdaging zoekt dan hebben wij hem voor u gevonden. Wij kunnen ons voorstellen dat u de kubus dus op een gegeven moment graag in een hoek zou willen gooien, omdat een oplossing verder weg lijkt te zijn dan ooit tevoren.
Echter, TTMS is er om u te helpen met schijnbare onmogelijkheden.

In onderstaande links vindt u stapsgewijs uitleg over hoe u de Kubus weer goed krijgt.

We beginnen eenvoudig met de eerste laag.

Dan de tweede laag.

En de bovenste laag.

Als u zover bent gekomen dan heeft u inmiddels alle kleuren correct. Nu nog de juiste vlakjes op de juiste plek onder de juiste hoek. Er zijn nu twee mogelijkheden afhankelijk van hoe de kubus er nu uitziet.

Als slechts één centerblok onjuist is heeft u hier de oplossing om ook dat te corrigeren.

Zijn twee of meer centerblokken niet correct dan is dit de oplossing.

En, was het een leuke uitdaging?
Heeft u er ook één voor ons ( en dan graag wel in ons vakgebied ) dan horen wij dat graag.

Neem contact met ons op.

Wat onze klanten zeggen

Arnold Memelink

Arnold Memelink

ABB

"De ABB Power Grids Jumet organisatie is een innovatieve ontwikkelings- en productiefaciliteit van ABB die actieve filters en batterij-energieopslagsystemen produceert ter ondersteuning van een stabiel netwerk. Om deze systemen te testen hebben we twee Cinergia GE/EL +120kVA eplus units aangeschaft die in staat zijn om netemulatie (AC + DC) te doen, die werken als een elektronische belasting (AC +DC) en die een batterij-emulator zijn. We hebben zeer goede ondersteuning van TTMS ervaren bij het verkrijgen van deze twee Cinergia-units. Dit omvatte het organiseren van een demonstratie op locatie en het leveren van leensystemen voorafgaand aan de levering van onze uiteindelijke systemen. Op deze manier konden we zo vroeg mogelijk beginnen met testen. TTMS organiseerde ook trainingen voor de operators van de oorspronkelijke fabrikant. Dankzij deze ondersteuning konden we de eerste batterij-energie-opslagsystemen al voor de volledige levering van de Cinergia-systemen introduceren."

Universiteit van Luxemburg

Sasan Rafii-Tabrizi

Universiteit van Luxemburg

"Bij de afdeling Energie en Milieu van de Faculteit Wetenschappen, Technologie en Geneeskunde (FSTM) van de Universiteit van Luxemburg hebben we verschillende onderzoeksprojecten op het gebied van groene energie die bijdragen aan de ontwikkeling van eco-steden. Als langdurige partner van onze research afdeling heeft TT&MS bewezen zelfs de meest complexe vragen op een professionele manier te kunnen beantwoorden. Ze hebben aangetoond dat ze altijd op de hoogte zijn van de nieuwste technologie en geen enkele moeite sparen om de toepassing en zelfs de situatie ter plaatse te bekijken. De uitwisseling van ideeën was altijd erg prettig en vond snel plaats. We kijken uit naar verdere jaren van vruchtbare samenwerking."

ONZE LEVERANCIERS

© Copyright 2023 - TTMS B.V. | Privacy Policy | Algemene Voorwaarden