Uitbreiding met twee nieuwe modellen.

Rohde & Schwarz heeft nu ook de RTM serie oscilloscopen uitgebreid met nieuwe modellen en opties. Naast de bestaande 350MHz en 500MHz modellen heeft deze serie nu ook 200MHZ en 1GHz uitvoeringen (in 2 en 4 kanaals uitvoering).

De unieke eigenschappen van elke R&S oscilloscoop zijn er natuurlijk ook hier. Zo is de volledige bandbreedte van de oscilloscoop beschikbaar bij een maximale gevoeligheid van 1mV/div. Ook de bijzonder lage ruis en cross talk zijn eigenschappen van de ingangsversterkers die we even moeten benoemen.
Noemenswaardig zijn daarnaast ook nog de 20MSample recordlengte en het bijzonder “user friendly” gebruik van deze oscilloscoop. Denk hierbij aan de Quick Measurement funktie en bijvoorbeeld de Undo knop mocht je per ongeluk je settings hebben gewijzigd.

Eén van de nieuwe opties is de history mode en segmented memory optie. Hiermee is het mogelijk om een totaalgeheugen van maximaal 460Msamples op te splitsen in maximaal 45.000 segmenten om zo successievelijke pulsen achtereenvolgens in één segment op te slaan en deze middels history mode dan weer snel te bekijken. Een unieke oplossing in dit marktsegment.

Verdere uitbreidingen zijn de digitale voltmeter optie en de frequentie counter optie. Dit naast het toch al rijkelijke pakket aan opties zoals:
– Mixed signal optie (Logic analyzer)
– Spectrum analyzers optie
– Power analyzer optie,
én een waslijst aan trigger en decoding opties.

Kortom: een echt werkpaard dat thuis hoort op de werktafel van elke elektronicus.

Voor alle specificaties van de RTM2000 klikt u hier.

Wat onze klanten zeggen

Arnold Memelink

Arnold Memelink

ABB

"De ABB Power Grids Jumet organisatie is een innovatieve ontwikkelings- en productiefaciliteit van ABB die actieve filters en batterij-energieopslagsystemen produceert ter ondersteuning van een stabiel netwerk. Om deze systemen te testen hebben we twee Cinergia GE/EL +120kVA eplus units aangeschaft die in staat zijn om netemulatie (AC + DC) te doen, die werken als een elektronische belasting (AC +DC) en die een batterij-emulator zijn. We hebben zeer goede ondersteuning van TTMS ervaren bij het verkrijgen van deze twee Cinergia-units. Dit omvatte het organiseren van een demonstratie op locatie en het leveren van leensystemen voorafgaand aan de levering van onze uiteindelijke systemen. Op deze manier konden we zo vroeg mogelijk beginnen met testen. TTMS organiseerde ook trainingen voor de operators van de oorspronkelijke fabrikant. Dankzij deze ondersteuning konden we de eerste batterij-energie-opslagsystemen al voor de volledige levering van de Cinergia-systemen introduceren."

Universiteit van Luxemburg

Sasan Rafii-Tabrizi

Universiteit van Luxemburg

"Bij de afdeling Energie en Milieu van de Faculteit Wetenschappen, Technologie en Geneeskunde (FSTM) van de Universiteit van Luxemburg hebben we verschillende onderzoeksprojecten op het gebied van groene energie die bijdragen aan de ontwikkeling van eco-steden. Als langdurige partner van onze research afdeling heeft TT&MS bewezen zelfs de meest complexe vragen op een professionele manier te kunnen beantwoorden. Ze hebben aangetoond dat ze altijd op de hoogte zijn van de nieuwste technologie en geen enkele moeite sparen om de toepassing en zelfs de situatie ter plaatse te bekijken. De uitwisseling van ideeën was altijd erg prettig en vond snel plaats. We kijken uit naar verdere jaren van vruchtbare samenwerking."

ONZE LEVERANCIERS

© Copyright 2023 - TTMS B.V. | Privacy Policy | Algemene Voorwaarden