Magna-Power Electronics, marktleider op het gebied van hoog vermogen DC power supplies, heeft nieuwe software geïntroduceerd voor het emuleren van zonnepanelen. De Photovoltaic Power Profile Emulation (PPPE) software.

Vooral bij de wat grotere installaties lopen de stringspanningen voor de solar inverters behoorlijk op. 1000V, 1200V en hoger zijn geen uitzondering meer. De DC voedingen range van Magna-Power loopt door tot spanningen van 4000Vdc, bij vermogens tot meer als 2000kW. Deze voedingen zijn in combinatie met de nieuwste software geschikt voor het emuleren van niet lineaire I/V karakteristieken. De high slew rate optie zorgt voor  een bijzondere snelle response zodat ook de MPPP tracker van de invertor kan worden getest.
( bij applicaties met een lage capacitiet is de High slewrate noodzakelijk)

Photovoltaic Power Profile Emulation.

De Photovoltaic Power Profile Emulation (PPPE) software berekend automatisch de solar array spanning en stroom profielen, gebaseerd op de door de gebruiker opgegeven parameters. Deze profielen kunnen sequentieel worden verzonden naar het power suply. De gebruiker kan een ongelimiteerd aantal profielen definiëren en laten uitvoeren over verschillende tijd perioden.
De Europese EN50530 standaard voorziet in een nieuw algorithme voor een correcte solar array model. Uiteraard ondersteund de PPPE 2.0 software dit model. De live output viewer laat tot zes curven zien met de output parameters versus tijd. Deze data geeft de gebruiker de mogelijkheid om zichtbare fluctuaties waar te nemen van spanning, stroom en vermogen over tijd.

Voor uitgebreide specificaties van de PPPE software klik hier.

Wat onze klanten zeggen

Arnold Memelink

Arnold Memelink

ABB

"De ABB Power Grids Jumet organisatie is een innovatieve ontwikkelings- en productiefaciliteit van ABB die actieve filters en batterij-energieopslagsystemen produceert ter ondersteuning van een stabiel netwerk. Om deze systemen te testen hebben we twee Cinergia GE/EL +120kVA eplus units aangeschaft die in staat zijn om netemulatie (AC + DC) te doen, die werken als een elektronische belasting (AC +DC) en die een batterij-emulator zijn. We hebben zeer goede ondersteuning van TTMS ervaren bij het verkrijgen van deze twee Cinergia-units. Dit omvatte het organiseren van een demonstratie op locatie en het leveren van leensystemen voorafgaand aan de levering van onze uiteindelijke systemen. Op deze manier konden we zo vroeg mogelijk beginnen met testen. TTMS organiseerde ook trainingen voor de operators van de oorspronkelijke fabrikant. Dankzij deze ondersteuning konden we de eerste batterij-energie-opslagsystemen al voor de volledige levering van de Cinergia-systemen introduceren."

Universiteit van Luxemburg

Sasan Rafii-Tabrizi

Universiteit van Luxemburg

"Bij de afdeling Energie en Milieu van de Faculteit Wetenschappen, Technologie en Geneeskunde (FSTM) van de Universiteit van Luxemburg hebben we verschillende onderzoeksprojecten op het gebied van groene energie die bijdragen aan de ontwikkeling van eco-steden. Als langdurige partner van onze research afdeling heeft TT&MS bewezen zelfs de meest complexe vragen op een professionele manier te kunnen beantwoorden. Ze hebben aangetoond dat ze altijd op de hoogte zijn van de nieuwste technologie en geen enkele moeite sparen om de toepassing en zelfs de situatie ter plaatse te bekijken. De uitwisseling van ideeën was altijd erg prettig en vond snel plaats. We kijken uit naar verdere jaren van vruchtbare samenwerking."

ONZE LEVERANCIERS

© Copyright 2024 - TTMS B.V. | Privacy Policy | Algemene Voorwaarden