16-bit, tot 60MS/sec, tot 16 kanalen.

Spectrum heeft de productlijn van digitizers uitgebreid met een nieuwe serie standalone producten gebaseerd op het LXI communicatie platform. Naast R&D toepassingen in combinatie met een desktop of laptop, mikt Spectrum op de industriele klant die op zoek is naar een meerkanaals digitizer met hoge nauwkeurigheid en snelle data troughput.

De digitizer Netbox heeft 2, 4 of 8 differential of tot 16 kanalen single ended. Vervolgens zijn er uitvoeringen met een maximale 200kS/sec digitizer tot uitvoeringen met een 60MS/sec digitizer/kanaal. Het interne 2GS geheugen kan als geheel worden gebruikt maar ook worden opgedeeld in segmenten. Middels FIFO mode is het mogelijk om gelijktijdig data binnen te lezen en data van een ander memory segment door te sturen naar de PC.
Er zijn ook uitgebreide trigger mogelijkheden. Je kunt per kanaal trigger voorwaarden instellen en deze eventueel combineren met and/or voorwaarden, inclusief twee externe trigger inputs.

Standaard wordt de Spectrum SBench 6 software meegeleverd. Hiermee kunt u eenvoudig de digitizer Netbox instellen en data overhalen naar de PC. Ook extra functie als FFT en rekenkundige functie zijn voorzien. En uiteraard zijn er drivers beschikbaar voor Labview, MATLAB en IVI. Een bijzonder complete digitizer voor als u nauwkeurig meerdere kanalen wilt samplen.

Wilt u meer specificaties? Klik hier voor de digitizer Netbox datasheet.

Wat onze klanten zeggen

Arnold Memelink

Arnold Memelink

ABB

"De ABB Power Grids Jumet organisatie is een innovatieve ontwikkelings- en productiefaciliteit van ABB die actieve filters en batterij-energieopslagsystemen produceert ter ondersteuning van een stabiel netwerk. Om deze systemen te testen hebben we twee Cinergia GE/EL +120kVA eplus units aangeschaft die in staat zijn om netemulatie (AC + DC) te doen, die werken als een elektronische belasting (AC +DC) en die een batterij-emulator zijn. We hebben zeer goede ondersteuning van TTMS ervaren bij het verkrijgen van deze twee Cinergia-units. Dit omvatte het organiseren van een demonstratie op locatie en het leveren van leensystemen voorafgaand aan de levering van onze uiteindelijke systemen. Op deze manier konden we zo vroeg mogelijk beginnen met testen. TTMS organiseerde ook trainingen voor de operators van de oorspronkelijke fabrikant. Dankzij deze ondersteuning konden we de eerste batterij-energie-opslagsystemen al voor de volledige levering van de Cinergia-systemen introduceren."

Universiteit van Luxemburg

Sasan Rafii-Tabrizi

Universiteit van Luxemburg

"Bij de afdeling Energie en Milieu van de Faculteit Wetenschappen, Technologie en Geneeskunde (FSTM) van de Universiteit van Luxemburg hebben we verschillende onderzoeksprojecten op het gebied van groene energie die bijdragen aan de ontwikkeling van eco-steden. Als langdurige partner van onze research afdeling heeft TT&MS bewezen zelfs de meest complexe vragen op een professionele manier te kunnen beantwoorden. Ze hebben aangetoond dat ze altijd op de hoogte zijn van de nieuwste technologie en geen enkele moeite sparen om de toepassing en zelfs de situatie ter plaatse te bekijken. De uitwisseling van ideeën was altijd erg prettig en vond snel plaats. We kijken uit naar verdere jaren van vruchtbare samenwerking."

ONZE LEVERANCIERS

© Copyright 2023 - TTMS B.V. | Privacy Policy | Algemene Voorwaarden