NetBox LAN digitizers


Het onderscheid tussen en digitizer en een oscilloscoop?
Wij zijn van mening dat een digitizer een wat breder segment van instrumenten afdekt. In principe is elke digitale oscilloscoop ook een digitizer. Daarom wil ik in deze oscilloscoop special toch ook even kort de mogelijkheden van de Spectrum digitizers vermelden.  En dan in verschillende vorm factors: als kaarten in een PC (PCI en PCI-Express) of PXI mainframe, maar ook als een separate digitizer box met LAN interface.

Het grote voordeel van digitizers ten opzichte van oscilloscopen is met name de snelheid van dataoverdracht in combinatie met het interne geheugen. Op deze wijze is streaming van data naar de harde schijf van een PC mogelijk.
Daarnaast is dit vaak een unieke oplossing als u meer dan 4 kanalen nodig heeft. Met Spectrum kunnen we tot 8 kaarten (met elk maximaal 8 kanalen) synchroniseren, tot één maximaal 64 kanaals data acquisitie systeem.

PCI en PCI express digitizers

Even kort wat basis specificaties:
–       8 tot 16 bit verticale resolutie
–       Maximale sample rate van 5GS/sec.
–       Maximale bandbreedte 1.5GHz
Uitgebreide specificaties vindt u uiteraard ook op de Spectrum website: http://spectrum-instrumentation.com/en

Heeft u een applicatie waarbij meerdere kanalen van belang zijn of een hoge data transfersnelheid (continuous data streaming) gewenst is, laat het ons dan weten en wij adviseren u graag om de juiste oplossing voor uw meetopstelling te vinden.

Wat onze klanten zeggen

Arnold Memelink

Arnold Memelink

ABB

"De ABB Power Grids Jumet organisatie is een innovatieve ontwikkelings- en productiefaciliteit van ABB die actieve filters en batterij-energieopslagsystemen produceert ter ondersteuning van een stabiel netwerk. Om deze systemen te testen hebben we twee Cinergia GE/EL +120kVA eplus units aangeschaft die in staat zijn om netemulatie (AC + DC) te doen, die werken als een elektronische belasting (AC +DC) en die een batterij-emulator zijn. We hebben zeer goede ondersteuning van TTMS ervaren bij het verkrijgen van deze twee Cinergia-units. Dit omvatte het organiseren van een demonstratie op locatie en het leveren van leensystemen voorafgaand aan de levering van onze uiteindelijke systemen. Op deze manier konden we zo vroeg mogelijk beginnen met testen. TTMS organiseerde ook trainingen voor de operators van de oorspronkelijke fabrikant. Dankzij deze ondersteuning konden we de eerste batterij-energie-opslagsystemen al voor de volledige levering van de Cinergia-systemen introduceren."

Universiteit van Luxemburg

Sasan Rafii-Tabrizi

Universiteit van Luxemburg

"Bij de afdeling Energie en Milieu van de Faculteit Wetenschappen, Technologie en Geneeskunde (FSTM) van de Universiteit van Luxemburg hebben we verschillende onderzoeksprojecten op het gebied van groene energie die bijdragen aan de ontwikkeling van eco-steden. Als langdurige partner van onze research afdeling heeft TT&MS bewezen zelfs de meest complexe vragen op een professionele manier te kunnen beantwoorden. Ze hebben aangetoond dat ze altijd op de hoogte zijn van de nieuwste technologie en geen enkele moeite sparen om de toepassing en zelfs de situatie ter plaatse te bekijken. De uitwisseling van ideeën was altijd erg prettig en vond snel plaats. We kijken uit naar verdere jaren van vruchtbare samenwerking."

ONZE LEVERANCIERS

© Copyright 2023 - TTMS B.V. | Privacy Policy | Algemene Voorwaarden