14-bit, 500MS/sec, 2Gsample memory

14-bit 500MS/sec digitizer van Spectrum.   Spectrum heeft vandaag een nieuwe data acquisitie kaart gelanceerd: De M4i.445x-x8. Dit is een 14-bit 500MS/sec digitizer gebaseerd op een nieuw platform.
De basis van de  M4i kaarten is een PCI express x8 Gen2 PC interface. Dit interface staat garant voor een bijzonder snelle data overdracht van de kaart naar PC memory.
De nieuwe M4i.445x-x8 kaart is er in 1-, 2- of 4-kanaals uitvoering en heeft een analoge bandbreedte van 250MHz. De input ranges lopen van ±200mV tot ±10V. U kunt zowel een 50 ohm als een 1Mohm ingangsimpedantie selecteren en uiteraard AC of DC ingangskoppeling. De kaart heeft een geheugen capaciteit van 2GSamples. Standaard zijn tegenwoordig ook de verschillende data acquistie modes als ABA (sample speed switching) FIFO mode (continu data opslag), segmented recording en gated sampling.

Middels een starhub module zijn maximaal 8 kaarten te synchroniseren waardoor een 32-kanaals data acquisitie systeem ontstaat waarbij alle kanalen dus synchroon worden gesampled.SPCM drivers voor Windows en Linux worden standaard meegeleverd. Daarnaast zijn er software drivers beschikbaar voor Visual Basic, Borland C++, Visual C++, VB.Net, C#, J# en Delphi. Uiteraard kunt u ook gebruik maken van de Spectrum SBench 6 software.

Voor uitgebreide specificaties verwijzen wij u graag door naar de datasheet. M4i.445x-x8 datasheet.

Wat onze klanten zeggen

Arnold Memelink

Arnold Memelink

ABB

"De ABB Power Grids Jumet organisatie is een innovatieve ontwikkelings- en productiefaciliteit van ABB die actieve filters en batterij-energieopslagsystemen produceert ter ondersteuning van een stabiel netwerk. Om deze systemen te testen hebben we twee Cinergia GE/EL +120kVA eplus units aangeschaft die in staat zijn om netemulatie (AC + DC) te doen, die werken als een elektronische belasting (AC +DC) en die een batterij-emulator zijn. We hebben zeer goede ondersteuning van TTMS ervaren bij het verkrijgen van deze twee Cinergia-units. Dit omvatte het organiseren van een demonstratie op locatie en het leveren van leensystemen voorafgaand aan de levering van onze uiteindelijke systemen. Op deze manier konden we zo vroeg mogelijk beginnen met testen. TTMS organiseerde ook trainingen voor de operators van de oorspronkelijke fabrikant. Dankzij deze ondersteuning konden we de eerste batterij-energie-opslagsystemen al voor de volledige levering van de Cinergia-systemen introduceren."

Universiteit van Luxemburg

Sasan Rafii-Tabrizi

Universiteit van Luxemburg

"Bij de afdeling Energie en Milieu van de Faculteit Wetenschappen, Technologie en Geneeskunde (FSTM) van de Universiteit van Luxemburg hebben we verschillende onderzoeksprojecten op het gebied van groene energie die bijdragen aan de ontwikkeling van eco-steden. Als langdurige partner van onze research afdeling heeft TT&MS bewezen zelfs de meest complexe vragen op een professionele manier te kunnen beantwoorden. Ze hebben aangetoond dat ze altijd op de hoogte zijn van de nieuwste technologie en geen enkele moeite sparen om de toepassing en zelfs de situatie ter plaatse te bekijken. De uitwisseling van ideeën was altijd erg prettig en vond snel plaats. We kijken uit naar verdere jaren van vruchtbare samenwerking."

ONZE LEVERANCIERS

© Copyright 2024 - TTMS B.V. | Privacy Policy | Algemene Voorwaarden