Deze nieuwe 10-digit counter heeft een frequentiebereik van 0.001 Hz tot 3000 MHz met een hoge gevoeligheid over het hele bereik. De TCXO-tijdbasis is van hoge kwaliteit en staat garant voor een stabiliteit van ±1ppm over het hele temperatuurbereik. Ook is het mogelijk om gebruik te maken van een externe 10MHz referentieklok voor een nog hogere stabiliteit. De korte opwarmtijd maakt het mogelijk om snel accurate metingen uit te voeren. De TF930 heeft ook een interne batterij waardoor deze eenvoudig te gebruiken is op plaatsen zonder netspanning.

Naast de standaard frequentiemeting kan ook pulsduur, pulsbreedte, en duty cycle worden gemeten. De TF930 is ook als counter te gebruiken. Door toepassing van een specifieke countertechniek is er een bijzonder hoge resolutie mogelijk op alle frequenties (10-digits). Voor frequenties tot 125MHz is de inputimpedantie van de TF930, 1 Mohm of 50 ohm, AC of DC gekoppeld en de verzwakking 1:1 of 1:5. Het triggerlevel is variabel en de actieve flank kan zowel positief als negatief zijn. Deze counter/timer heeft een USB-interface waardoor deze remote aanstuurbaar is via een USB-poort op een computer. De TF930 wordt gevoed vanuit een AC-adapter, welke tevens voor het opladen van de NiMH-batterijen zorgt, maar kan ook worden gevoed vanuit een standaard USB-poort.

Voor uitgebreide specificaties van de TTi TF930 counter klik hier.

Wat onze klanten zeggen

Arnold Memelink

Arnold Memelink

ABB

"De ABB Power Grids Jumet organisatie is een innovatieve ontwikkelings- en productiefaciliteit van ABB die actieve filters en batterij-energieopslagsystemen produceert ter ondersteuning van een stabiel netwerk. Om deze systemen te testen hebben we twee Cinergia GE/EL +120kVA eplus units aangeschaft die in staat zijn om netemulatie (AC + DC) te doen, die werken als een elektronische belasting (AC +DC) en die een batterij-emulator zijn. We hebben zeer goede ondersteuning van TTMS ervaren bij het verkrijgen van deze twee Cinergia-units. Dit omvatte het organiseren van een demonstratie op locatie en het leveren van leensystemen voorafgaand aan de levering van onze uiteindelijke systemen. Op deze manier konden we zo vroeg mogelijk beginnen met testen. TTMS organiseerde ook trainingen voor de operators van de oorspronkelijke fabrikant. Dankzij deze ondersteuning konden we de eerste batterij-energie-opslagsystemen al voor de volledige levering van de Cinergia-systemen introduceren."

Universiteit van Luxemburg

Sasan Rafii-Tabrizi

Universiteit van Luxemburg

"Bij de afdeling Energie en Milieu van de Faculteit Wetenschappen, Technologie en Geneeskunde (FSTM) van de Universiteit van Luxemburg hebben we verschillende onderzoeksprojecten op het gebied van groene energie die bijdragen aan de ontwikkeling van eco-steden. Als langdurige partner van onze research afdeling heeft TT&MS bewezen zelfs de meest complexe vragen op een professionele manier te kunnen beantwoorden. Ze hebben aangetoond dat ze altijd op de hoogte zijn van de nieuwste technologie en geen enkele moeite sparen om de toepassing en zelfs de situatie ter plaatse te bekijken. De uitwisseling van ideeën was altijd erg prettig en vond snel plaats. We kijken uit naar verdere jaren van vruchtbare samenwerking."

ONZE LEVERANCIERS

© Copyright 2023 - TTMS B.V. | Privacy Policy | Algemene Voorwaarden