Isotech heeft een nieuwe uiterst nauwkeurige temperatuurmeter op de markt gebracht met een ongeëvenaarde prijs/prestatieverhouding. De meetnauwkeurigheid is 0,001°C en deze unit heeft een resolutie van 0,0001°C. Dit maakt de TTI-22 uitermate geschikt als referentiestandaard bij vergelijkende temperatuursensorkalibraties. De unit heeft twee ingangskanalen. Zowel standaard 100ohm PRT’s als 25,5 en 100Ohm SPRT’s worden ondersteund. Referentiewaarden van wel 30 probes kunnen worden opgeslagen in het interne geheugen, zodat u altijd de juiste referentieprobe kunt gebruiken in uw vergelijkende meting met de te kalibreren sensor. Per probe kan ook een kalibratievervaldatum worden opgegeven zodat de meter u kan waarschuwen voor het gebruik van probes met een vervallen kalibratiedatum.

Uitgebreide statistische berekeningen kunnen in de TTI-22 worden uitgevoerd. Naast de meetwaarde kunt u de gemiddelde meetwaarde en de standaard deviatie weergeven. De unit kan ook op batterijen werken. Middels het standaard RS232 en Ethernet interface kunnen de instellingen worden gewijzigd en de meetwaarden worden uitgelezen.   Al met al een uitstekende temperatuurmeter voor in het kalibratielab of metingen op locatie.

Voor een uitgebreide datasheet van de TTI-22 klik hier.

Wat onze klanten zeggen

Arnold Memelink

Arnold Memelink

ABB

"De ABB Power Grids Jumet organisatie is een innovatieve ontwikkelings- en productiefaciliteit van ABB die actieve filters en batterij-energieopslagsystemen produceert ter ondersteuning van een stabiel netwerk. Om deze systemen te testen hebben we twee Cinergia GE/EL +120kVA eplus units aangeschaft die in staat zijn om netemulatie (AC + DC) te doen, die werken als een elektronische belasting (AC +DC) en die een batterij-emulator zijn. We hebben zeer goede ondersteuning van TTMS ervaren bij het verkrijgen van deze twee Cinergia-units. Dit omvatte het organiseren van een demonstratie op locatie en het leveren van leensystemen voorafgaand aan de levering van onze uiteindelijke systemen. Op deze manier konden we zo vroeg mogelijk beginnen met testen. TTMS organiseerde ook trainingen voor de operators van de oorspronkelijke fabrikant. Dankzij deze ondersteuning konden we de eerste batterij-energie-opslagsystemen al voor de volledige levering van de Cinergia-systemen introduceren."

Universiteit van Luxemburg

Sasan Rafii-Tabrizi

Universiteit van Luxemburg

"Bij de afdeling Energie en Milieu van de Faculteit Wetenschappen, Technologie en Geneeskunde (FSTM) van de Universiteit van Luxemburg hebben we verschillende onderzoeksprojecten op het gebied van groene energie die bijdragen aan de ontwikkeling van eco-steden. Als langdurige partner van onze research afdeling heeft TT&MS bewezen zelfs de meest complexe vragen op een professionele manier te kunnen beantwoorden. Ze hebben aangetoond dat ze altijd op de hoogte zijn van de nieuwste technologie en geen enkele moeite sparen om de toepassing en zelfs de situatie ter plaatse te bekijken. De uitwisseling van ideeën was altijd erg prettig en vond snel plaats. We kijken uit naar verdere jaren van vruchtbare samenwerking."

ONZE LEVERANCIERS

© Copyright 2023 - TTMS B.V. | Privacy Policy | Algemene Voorwaarden