De TTi CPX400DP is een uitbreiding op de CPX400A.
Dit model  is een zogenaamd dual output dc-voeding met 2 onafhankelijke uitgangen. Beide uitgangen zijn volledig geïsoleerd en hebben elk een uitgangsvermogen van 420 watt. Elke uitgang kan functioneren als een spanningsbron of een stroombron en heeft een automatische cross-over. Indien gewenst kunnen beide uitgangen in serie of parallel worden geschakeld waardoor een maximale spanning van 120 volt of een maximale stroom van 40 ampere kan worden gerealiseerd.

Men werkt bij deze voeding volgens het powerflexprincipe. Dit resulteert in een maximale uitgangsstroom van 7 ampère bij 60 volt en maximaal 21 volt bij een stroom van 20 ampère.
De CPX400DP maakt gebruik van zogenaamde mixed-mode regulatie. Een combinatie van een geschakelde voeding met een lineaire eindregeling. Speciale technieken zijn gebruikt voor het realiseren van een hoge efficiëntie bij een ruisniveau vergelijkbaar met een lineaire DC-voeding.

Deze voeding heeft per uitgang een 4-digit display voor zowel de stroom als de spanning met een resolutie van respectievelijk 10 mV en 10 mA. Line en load regulation zijn beter dan 0.01% en dat bij een ruisniveau van 2 mV rms, zelfs bij het maximale vermogen. De remote-sense-aansluitingen zorgen voor het elimineren van een eventuele voltage drop over de aansluitkabels.
De TTi CPX400DP is voorzien van een USB, RS232, ethernet en GPIB-interface. Voor 19″ rack montage zijn rack mont kits beschikbaar voor zowel een enkele als een dubbele unit.

Voor uitgebreide specificaties van de CPX400DP klik hier.

Wat onze klanten zeggen

Arnold Memelink

Arnold Memelink

ABB

"De ABB Power Grids Jumet organisatie is een innovatieve ontwikkelings- en productiefaciliteit van ABB die actieve filters en batterij-energieopslagsystemen produceert ter ondersteuning van een stabiel netwerk. Om deze systemen te testen hebben we twee Cinergia GE/EL +120kVA eplus units aangeschaft die in staat zijn om netemulatie (AC + DC) te doen, die werken als een elektronische belasting (AC +DC) en die een batterij-emulator zijn. We hebben zeer goede ondersteuning van TTMS ervaren bij het verkrijgen van deze twee Cinergia-units. Dit omvatte het organiseren van een demonstratie op locatie en het leveren van leensystemen voorafgaand aan de levering van onze uiteindelijke systemen. Op deze manier konden we zo vroeg mogelijk beginnen met testen. TTMS organiseerde ook trainingen voor de operators van de oorspronkelijke fabrikant. Dankzij deze ondersteuning konden we de eerste batterij-energie-opslagsystemen al voor de volledige levering van de Cinergia-systemen introduceren."

Universiteit van Luxemburg

Sasan Rafii-Tabrizi

Universiteit van Luxemburg

"Bij de afdeling Energie en Milieu van de Faculteit Wetenschappen, Technologie en Geneeskunde (FSTM) van de Universiteit van Luxemburg hebben we verschillende onderzoeksprojecten op het gebied van groene energie die bijdragen aan de ontwikkeling van eco-steden. Als langdurige partner van onze research afdeling heeft TT&MS bewezen zelfs de meest complexe vragen op een professionele manier te kunnen beantwoorden. Ze hebben aangetoond dat ze altijd op de hoogte zijn van de nieuwste technologie en geen enkele moeite sparen om de toepassing en zelfs de situatie ter plaatse te bekijken. De uitwisseling van ideeën was altijd erg prettig en vond snel plaats. We kijken uit naar verdere jaren van vruchtbare samenwerking."

ONZE LEVERANCIERS

© Copyright 2022 - TTMS B.V. | Privacy Policy | Algemene Voorwaarden