Electronic load, 400W, 80V, 80A

De LD400 en LD400P zijn de nieuwste elektronische DC loads van TTI. Ten opzichte van de LD300 is het vermogen verhoogd en de specificaties verder verbeterd. Er is nu ook programmeerbare versie beschikbaar (P-versie).
Er kan continu tot maximaal 400W gedissipeerd worden met een maximale spanning van 80V en een maximale stroom van 80A. Gedurende 60 seconden kan de load zelfs 600W aan.

De LD400 heeft vijf operating modes: Constant Current, Constant Power, Constant Resistance, Constant Voltage en uniek in deze prijsklasse ook constant Conductance. De unit is daarnaast voorzien van een transient generator met variabele slew rate. Hiermee kan hij dus zelf een cycli doorlopen tussen twee test levels en een test uitvoeren. Dit is met name interessant om de transient response van een DC voeding te kunnen testen.

Uniek is ook de drop-out spanningsfunctie. Hiermee kunt u een spanning instellen waarop de load moet afschakelen. Dit is met name interessant voor het testen van batterijen.
Ook heeft hij een intern geheugen waarmee testinstellingen opgeslagen kunnen worden zodat u deze later eenvoudig kan hergebruiken. De LD400P is standaard voorzien van USB, RS232, GPIB en LXI (LAN) interface. Optioneel is ook een rackmount kit voor montage in een 19″ rack beschikbaar.
Door de front en rear inputs is deze unit ook optimaal te integreren in automatische testopstellingen.   Al met al een zeer breed inzetbare DC load voor het karakteriseren en testen van een verscheidenheid aan DC voedingen maar ook batterijen en zonnepanelen.

Voor uitgebreide specificaties verwijzen wij u graag naar de LD400 datasheet .

Wat onze klanten zeggen

Arnold Memelink

Arnold Memelink

ABB

"De ABB Power Grids Jumet organisatie is een innovatieve ontwikkelings- en productiefaciliteit van ABB die actieve filters en batterij-energieopslagsystemen produceert ter ondersteuning van een stabiel netwerk. Om deze systemen te testen hebben we twee Cinergia GE/EL +120kVA eplus units aangeschaft die in staat zijn om netemulatie (AC + DC) te doen, die werken als een elektronische belasting (AC +DC) en die een batterij-emulator zijn. We hebben zeer goede ondersteuning van TTMS ervaren bij het verkrijgen van deze twee Cinergia-units. Dit omvatte het organiseren van een demonstratie op locatie en het leveren van leensystemen voorafgaand aan de levering van onze uiteindelijke systemen. Op deze manier konden we zo vroeg mogelijk beginnen met testen. TTMS organiseerde ook trainingen voor de operators van de oorspronkelijke fabrikant. Dankzij deze ondersteuning konden we de eerste batterij-energie-opslagsystemen al voor de volledige levering van de Cinergia-systemen introduceren."

Universiteit van Luxemburg

Sasan Rafii-Tabrizi

Universiteit van Luxemburg

"Bij de afdeling Energie en Milieu van de Faculteit Wetenschappen, Technologie en Geneeskunde (FSTM) van de Universiteit van Luxemburg hebben we verschillende onderzoeksprojecten op het gebied van groene energie die bijdragen aan de ontwikkeling van eco-steden. Als langdurige partner van onze research afdeling heeft TT&MS bewezen zelfs de meest complexe vragen op een professionele manier te kunnen beantwoorden. Ze hebben aangetoond dat ze altijd op de hoogte zijn van de nieuwste technologie en geen enkele moeite sparen om de toepassing en zelfs de situatie ter plaatse te bekijken. De uitwisseling van ideeën was altijd erg prettig en vond snel plaats. We kijken uit naar verdere jaren van vruchtbare samenwerking."

ONZE LEVERANCIERS

© Copyright 2022 - TTMS B.V. | Privacy Policy | Algemene Voorwaarden