De nieuwe TTi PL serie DC voedingen zijn laboratorium voedingen met de voordelen van digitale technologie maar met een echte analoge bediening van spanning en stroom.
Om dit te realiseren heeft TTi een zogenaamd hybrid systeem ontwikkeld waarbij de combinatie van analoge bediening mogelijk blijft. Deze nieuwe PL serie functioneert dan ook volledig identiek aan de traditionele analoge voedingen. Toch biedt deze techniek een 2 tal nieuwe functies als
S-Lock en V-span functies.

Deze S-Lock functie wordt met een druk op de knop geactiveerd waarbij de analoge controle wordt overgenomen door het interne digitale circuit. Naast een veilig gebruik wordt tevens de stabiliteit enorm verbeterd door de interne DAC. De V-Span functie biedt de gebruiker de mogelijkheid om een eigen voltage regelbereik te definiëren. Te lage of te hoge, onveilige spanningen behoren daarmee tot het verleden.

De nieuwe PL serie gebruikt een lineaire regel circuit waarmee uitstekende specificaties worden gerealiseerd met betrekking tot rms ruis en peak to peak ruis. De enkel kanaals modellen zijn leverbaar in een 15V/5A, 30V/3A en 60V/1.5A. Daarnaast zijn er ook twee kanaals en drie kanaals versies beschikbaar.

Voor een compleet overzicht van onze tafelmodel voedingen klik hier.

Voor uitgebreide specificaties van de nieuwe TTi PL-serie klik hier.

Wat onze klanten zeggen

Arnold Memelink

Arnold Memelink

ABB

"De ABB Power Grids Jumet organisatie is een innovatieve ontwikkelings- en productiefaciliteit van ABB die actieve filters en batterij-energieopslagsystemen produceert ter ondersteuning van een stabiel netwerk. Om deze systemen te testen hebben we twee Cinergia GE/EL +120kVA eplus units aangeschaft die in staat zijn om netemulatie (AC + DC) te doen, die werken als een elektronische belasting (AC +DC) en die een batterij-emulator zijn. We hebben zeer goede ondersteuning van TTMS ervaren bij het verkrijgen van deze twee Cinergia-units. Dit omvatte het organiseren van een demonstratie op locatie en het leveren van leensystemen voorafgaand aan de levering van onze uiteindelijke systemen. Op deze manier konden we zo vroeg mogelijk beginnen met testen. TTMS organiseerde ook trainingen voor de operators van de oorspronkelijke fabrikant. Dankzij deze ondersteuning konden we de eerste batterij-energie-opslagsystemen al voor de volledige levering van de Cinergia-systemen introduceren."

Universiteit van Luxemburg

Sasan Rafii-Tabrizi

Universiteit van Luxemburg

"Bij de afdeling Energie en Milieu van de Faculteit Wetenschappen, Technologie en Geneeskunde (FSTM) van de Universiteit van Luxemburg hebben we verschillende onderzoeksprojecten op het gebied van groene energie die bijdragen aan de ontwikkeling van eco-steden. Als langdurige partner van onze research afdeling heeft TT&MS bewezen zelfs de meest complexe vragen op een professionele manier te kunnen beantwoorden. Ze hebben aangetoond dat ze altijd op de hoogte zijn van de nieuwste technologie en geen enkele moeite sparen om de toepassing en zelfs de situatie ter plaatse te bekijken. De uitwisseling van ideeën was altijd erg prettig en vond snel plaats. We kijken uit naar verdere jaren van vruchtbare samenwerking."

ONZE LEVERANCIERS

© Copyright 2022 - TTMS B.V. | Privacy Policy | Algemene Voorwaarden