De TTI PSA series II zijn gebaseerd op de succesvolle PSA-T series. Dit betekend een lichtgewicht, uitermate draagbare en uitgebreide RF spectrum analyzer met een verbeterde interface, nieuwe hardware en software features en een stevige behuizing.

Er bestaan 2 varianten van de PSA series II. De PSA1302 welke een frequentie bereik heeft van 1 MHz tot 1300MHz en de PSA 2702 welke een frequentie bereik heeft van 1 MHz tot 2700MHz bij een nauwkeurigheid beter dan +-10PPM. De minimum span bedraagt 270kHz en een zero span bij AM/FM demodulatie.
Hij is tevens voorzien van een ingebouwd luidspreker voor de weergaven het gedemoduleerde signaal.

De TTi PSA II is heeft een 4.3″ TFT display. Hierdoor is het mogelijk om verschillende golfvormen duidelijk te onderscheiden door middel van verschillende kleuren. Ook zijn de menu’s beperkt tot 3 niveaus om een overzichtelijke bediening mogelijk te maken.
De TTi PSA II serie heeft standaard ook smart markers voor het vinden van pieken en volgen van signaal niveau’s.
Hij is voorzien van een Li-ion batterij die tot 8 uur continu gebruik mogelijk maakt. Natuurlijk is hij ook te gebruiken op de werkbank via een AC adapter. Het laden van de batterij duurt slechts 3 uur.

Er is 2GB aan intern geheugen beschikbaar voor het opslaan van duizenden waveforms, instellingen en scherm afbeeldingen. Het interne geheugen is ook exporteer baar naar een usb stick of direct naar de pc.   Als aanvulling kan de PSA II geleverd worden met opties als een externe meetantenne, auto lader en draagtas.

Uitgebreide specificaties van deze spectrum analyzers vind u hier.

Wat onze klanten zeggen

Arnold Memelink

Arnold Memelink

ABB

"De ABB Power Grids Jumet organisatie is een innovatieve ontwikkelings- en productiefaciliteit van ABB die actieve filters en batterij-energieopslagsystemen produceert ter ondersteuning van een stabiel netwerk. Om deze systemen te testen hebben we twee Cinergia GE/EL +120kVA eplus units aangeschaft die in staat zijn om netemulatie (AC + DC) te doen, die werken als een elektronische belasting (AC +DC) en die een batterij-emulator zijn. We hebben zeer goede ondersteuning van TTMS ervaren bij het verkrijgen van deze twee Cinergia-units. Dit omvatte het organiseren van een demonstratie op locatie en het leveren van leensystemen voorafgaand aan de levering van onze uiteindelijke systemen. Op deze manier konden we zo vroeg mogelijk beginnen met testen. TTMS organiseerde ook trainingen voor de operators van de oorspronkelijke fabrikant. Dankzij deze ondersteuning konden we de eerste batterij-energie-opslagsystemen al voor de volledige levering van de Cinergia-systemen introduceren."

Universiteit van Luxemburg

Sasan Rafii-Tabrizi

Universiteit van Luxemburg

"Bij de afdeling Energie en Milieu van de Faculteit Wetenschappen, Technologie en Geneeskunde (FSTM) van de Universiteit van Luxemburg hebben we verschillende onderzoeksprojecten op het gebied van groene energie die bijdragen aan de ontwikkeling van eco-steden. Als langdurige partner van onze research afdeling heeft TT&MS bewezen zelfs de meest complexe vragen op een professionele manier te kunnen beantwoorden. Ze hebben aangetoond dat ze altijd op de hoogte zijn van de nieuwste technologie en geen enkele moeite sparen om de toepassing en zelfs de situatie ter plaatse te bekijken. De uitwisseling van ideeën was altijd erg prettig en vond snel plaats. We kijken uit naar verdere jaren van vruchtbare samenwerking."

ONZE LEVERANCIERS

© Copyright 2022 - TTMS B.V. | Privacy Policy | Algemene Voorwaarden