TTi doorbreekt opnieuw een prijs / kwaliteit grens met de introductie van de TG2000 direct digital synthesis (DDS) functie generator. DDS is een techniek voor het genereren van bijzonder nauwkeurige sinussen door gebruik te maken van een phase accumulator, een look-up table en een DAC. De nauwkeurigheid en stabiliteit van de gegenereerde golfvormen is gerelateerd aan de master clock. Deze laatste heeft een 1ppm stabiliteit en een 10ppm one-year accuracy. De generator heeft een frequentiebereik van 0.001 Hz tot 20 MHz, 6 digits of een 1 mHz resolutie.

Naast sinussen genereert de TTi TG2000 natuurlijk ook blokgolven, pulsen en driehoek golven met een variabele symmetrie.
Ook sweep funkties en verschillende modulatie mogelijk heden zijn standaard.

Het amplitude bereik is van 5mV tot 20Vpk-pk en de uitgangsimpedantie is omschakelbaar tussen 50 en 600 ohm. Uniek in deze prijsklasse is ook het feit dat deze unit standaard is voorzien van een RS232 en een USB interface. In combinatie met de rack mount kit is de TG2000 dus ook prima te gebruiken in automatische testsystemen.

Voor uitgebreide specificaties van de TTi TG2000 klik hier.

Wat onze klanten zeggen

Arnold Memelink

Arnold Memelink

ABB

"De ABB Power Grids Jumet organisatie is een innovatieve ontwikkelings- en productiefaciliteit van ABB die actieve filters en batterij-energieopslagsystemen produceert ter ondersteuning van een stabiel netwerk. Om deze systemen te testen hebben we twee Cinergia GE/EL +120kVA eplus units aangeschaft die in staat zijn om netemulatie (AC + DC) te doen, die werken als een elektronische belasting (AC +DC) en die een batterij-emulator zijn. We hebben zeer goede ondersteuning van TTMS ervaren bij het verkrijgen van deze twee Cinergia-units. Dit omvatte het organiseren van een demonstratie op locatie en het leveren van leensystemen voorafgaand aan de levering van onze uiteindelijke systemen. Op deze manier konden we zo vroeg mogelijk beginnen met testen. TTMS organiseerde ook trainingen voor de operators van de oorspronkelijke fabrikant. Dankzij deze ondersteuning konden we de eerste batterij-energie-opslagsystemen al voor de volledige levering van de Cinergia-systemen introduceren."

Universiteit van Luxemburg

Sasan Rafii-Tabrizi

Universiteit van Luxemburg

"Bij de afdeling Energie en Milieu van de Faculteit Wetenschappen, Technologie en Geneeskunde (FSTM) van de Universiteit van Luxemburg hebben we verschillende onderzoeksprojecten op het gebied van groene energie die bijdragen aan de ontwikkeling van eco-steden. Als langdurige partner van onze research afdeling heeft TT&MS bewezen zelfs de meest complexe vragen op een professionele manier te kunnen beantwoorden. Ze hebben aangetoond dat ze altijd op de hoogte zijn van de nieuwste technologie en geen enkele moeite sparen om de toepassing en zelfs de situatie ter plaatse te bekijken. De uitwisseling van ideeën was altijd erg prettig en vond snel plaats. We kijken uit naar verdere jaren van vruchtbare samenwerking."

ONZE LEVERANCIERS

© Copyright 2022 - TTMS B.V. | Privacy Policy | Algemene Voorwaarden