50MHz, 2 kanaals Arbitrary Functie Generator

TTi doorbreekt opnieuw een prijs / kwaliteit grens met de introductie van de TG5012A, een 2 kanaals Arbitrary Functie Generator.

De TG5012A is de tweekanaals uitvoering van de bekende TG5011A. Hierdoor ontbreekt het zeker niet aan mogelijkheden. Naast sinussen, blokgolven, pulsen en driehoek golven, kunnen door de arbitrary functie allerhande golfvormen worden gecreëerd. Ook is het mogelijk om beide uitgangen te linken zodat ze beide dezelfde signalen genereren.

Standaard wavevormen als sinus en blok kunnen van 1µHz tot 50MHz gegenereerd worden en de arbitrary functie gaat van 1µHz tot 10 MHz. Dit met 14 digits en 1µHz frequentie resolutie en spanning van 20mV tot 20V pk-pk bij 50 Ohm. De arbitrary waveforms kunnen bestaan uit 128K punten en tot 125MS/S. Ook zijn er tal van sweep functies en modulaties mogelijk als AM, FM, PW, PWM, Sum, FSK, BPSK.

De TG5012A is standaard voorzien van USB en LAN (LXI) maar kan optioneel ook uitgerust worden met GPIB. Verder heeft de TG5012A een hoog resolutie scherm waardoor instellen van de gewenste waveform kinderspel wordt en door de aanwezigheid van alle interfaces is ook aansturing met een PC perfect mogelijk.
Ook kunnen arbitrary waveforms via een USB aansluiting op een stick ingeladen worden. En het mooiste is dat dit er allemaal standaard op zit voor een zeer aantrekkelijke prijs.

Voor uitgebreide specificaties van de TG251x en TG501x serie arbitrary functie generatoren verwijzen wij u graag naar de datasheet.

Wat onze klanten zeggen

Arnold Memelink

Arnold Memelink

ABB

"De ABB Power Grids Jumet organisatie is een innovatieve ontwikkelings- en productiefaciliteit van ABB die actieve filters en batterij-energieopslagsystemen produceert ter ondersteuning van een stabiel netwerk. Om deze systemen te testen hebben we twee Cinergia GE/EL +120kVA eplus units aangeschaft die in staat zijn om netemulatie (AC + DC) te doen, die werken als een elektronische belasting (AC +DC) en die een batterij-emulator zijn. We hebben zeer goede ondersteuning van TTMS ervaren bij het verkrijgen van deze twee Cinergia-units. Dit omvatte het organiseren van een demonstratie op locatie en het leveren van leensystemen voorafgaand aan de levering van onze uiteindelijke systemen. Op deze manier konden we zo vroeg mogelijk beginnen met testen. TTMS organiseerde ook trainingen voor de operators van de oorspronkelijke fabrikant. Dankzij deze ondersteuning konden we de eerste batterij-energie-opslagsystemen al voor de volledige levering van de Cinergia-systemen introduceren."

Universiteit van Luxemburg

Sasan Rafii-Tabrizi

Universiteit van Luxemburg

"Bij de afdeling Energie en Milieu van de Faculteit Wetenschappen, Technologie en Geneeskunde (FSTM) van de Universiteit van Luxemburg hebben we verschillende onderzoeksprojecten op het gebied van groene energie die bijdragen aan de ontwikkeling van eco-steden. Als langdurige partner van onze research afdeling heeft TT&MS bewezen zelfs de meest complexe vragen op een professionele manier te kunnen beantwoorden. Ze hebben aangetoond dat ze altijd op de hoogte zijn van de nieuwste technologie en geen enkele moeite sparen om de toepassing en zelfs de situatie ter plaatse te bekijken. De uitwisseling van ideeën was altijd erg prettig en vond snel plaats. We kijken uit naar verdere jaren van vruchtbare samenwerking."

ONZE LEVERANCIERS

© Copyright 2022 - TTMS B.V. | Privacy Policy | Algemene Voorwaarden