Van 25 tot en met 28 september opende de RAI weer de deuren voor het tweejaarlijkse event  Het Instrument. Ook nu was TTMS weer van de partij. Bij dit soort gebeurtenissen wordt vaak gekeken naar de kwantiteit en kwaliteit van de contacten, welke wij met de bezoekers hebben. In ons geval kunnen we zeggen dat we uitstekende contacten gehad hebben met zowel onze bestaande klanten als ook nieuwe klanten.
Een en ander kwam tot stand doordat we uitgebreider dan ooit applicatiegerichte opstellingen hadden staan waarbij we heel duidelijk de mogelijkheden konden laten zien van ons assortiment, met name bij ons brede pakket aan programmeerbare power supply oplossingen.

Daarnaast introduceerde we onze nieuwe lijn van Newtons4th met oplossingen voor hoogwaardige Frequency Responce Analyse en Power Analyse.
Bezoekers reageerde erg enthousiast hierop, met name verrast door de uitgebreide mogelijkheden en uitstekende prijs/kwaliteit verhouding van deze Britse leverancier. Newtons4th werd dan ook enerzijds duidelijk gezien door de bezoekers als een uitstekende aanvulling voor onze power oplossingen. Anderzijds past dit uitstekend passend bij onze hoogwaardige meettraditie vanuit onze kalibratie oplossingen.

Zoals vanouds kon er bij TTMS op de stand iets verdiend worden, zo ook dit jaar.
In het kader van duurzaamheid nu een snellaadstation voor de enthousiaste explorers van het instrument. Hier konden zij zich “opladen” om met weer meer energie de beurs te vervolgen.
Het “oplaadstation” trok veel aandacht.

Wij danken al de bezoekers aan onze stand, want zij maakten het voor ons een geslaagde beurs.

Wat onze klanten zeggen

Arnold Memelink

Arnold Memelink

ABB

"De ABB Power Grids Jumet organisatie is een innovatieve ontwikkelings- en productiefaciliteit van ABB die actieve filters en batterij-energieopslagsystemen produceert ter ondersteuning van een stabiel netwerk. Om deze systemen te testen hebben we twee Cinergia GE/EL +120kVA eplus units aangeschaft die in staat zijn om netemulatie (AC + DC) te doen, die werken als een elektronische belasting (AC +DC) en die een batterij-emulator zijn. We hebben zeer goede ondersteuning van TTMS ervaren bij het verkrijgen van deze twee Cinergia-units. Dit omvatte het organiseren van een demonstratie op locatie en het leveren van leensystemen voorafgaand aan de levering van onze uiteindelijke systemen. Op deze manier konden we zo vroeg mogelijk beginnen met testen. TTMS organiseerde ook trainingen voor de operators van de oorspronkelijke fabrikant. Dankzij deze ondersteuning konden we de eerste batterij-energie-opslagsystemen al voor de volledige levering van de Cinergia-systemen introduceren."

Universiteit van Luxemburg

Sasan Rafii-Tabrizi

Universiteit van Luxemburg

"Bij de afdeling Energie en Milieu van de Faculteit Wetenschappen, Technologie en Geneeskunde (FSTM) van de Universiteit van Luxemburg hebben we verschillende onderzoeksprojecten op het gebied van groene energie die bijdragen aan de ontwikkeling van eco-steden. Als langdurige partner van onze research afdeling heeft TT&MS bewezen zelfs de meest complexe vragen op een professionele manier te kunnen beantwoorden. Ze hebben aangetoond dat ze altijd op de hoogte zijn van de nieuwste technologie en geen enkele moeite sparen om de toepassing en zelfs de situatie ter plaatse te bekijken. De uitwisseling van ideeën was altijd erg prettig en vond snel plaats. We kijken uit naar verdere jaren van vruchtbare samenwerking."

ONZE LEVERANCIERS

© Copyright 2022 - TTMS B.V. | Privacy Policy | Algemene Voorwaarden