Van 25 tot en met 28 september opende de RAI weer de deuren voor het tweejaarlijkse event  Het Instrument. Ook nu was TTMS weer van de partij. Bij dit soort gebeurtenissen wordt vaak gekeken naar de kwantiteit en kwaliteit van de contacten, welke wij met de bezoekers hebben. In ons geval kunnen we zeggen dat we uitstekende contacten gehad hebben met zowel onze bestaande klanten als ook nieuwe klanten.
Een en ander kwam tot stand doordat we uitgebreider dan ooit applicatiegerichte opstellingen hadden staan waarbij we heel duidelijk de mogelijkheden konden laten zien van ons assortiment, met name bij ons brede pakket aan programmeerbare power supply oplossingen.

Daarnaast introduceerde we onze nieuwe lijn van Newtons4th met oplossingen voor hoogwaardige Frequency Responce Analyse en Power Analyse.
Bezoekers reageerde erg enthousiast hierop, met name verrast door de uitgebreide mogelijkheden en uitstekende prijs/kwaliteit verhouding van deze Britse leverancier. Newtons4th werd dan ook enerzijds duidelijk gezien door de bezoekers als een uitstekende aanvulling voor onze power oplossingen en anderzijds uitstekend passend bij onze hoogwaardige meet traditie vanuit onze kalibratie oplossingen.

Zoals vanouds kon er bij TTMS op de stand iets verdiend worden, zo ook dit jaar.
In het kader van duurzaamheid nu een snellaadstation voor de enthousiaste explorers van het instrument. Hier konden zij zich “opladen” om met weer meer energie de beurs te vervolgen.
Het “oplaadstation” trok veel aandacht.

Wij danken al de bezoekers aan onze stand, want zij maakten het voor ons een geslaagde beurs.

Wat onze klanten zeggen

Hans Verhees

Hans Verhees

Victron Energy

Wij kopen geen meetinstrumentatie, maar oplossingen voor specifieke meetproblemen. Ik koop dan ook graag bij TTMS, gezien de kennis die zij hebben op het gebied van testoplossingen in power elektronica. Ik heb namelijk een hekel aan verkopers. TTMS helpt ons bij de juiste keuze. Ze komen zelfs met instrumentatie van fabrikanten die ze zelf niet vertegenwoordigen. En altijd met een perfecte service: ze doen niet moeilijk, maar regelen het gewoon.

Shell Technology Centre Amsterdam

Jan Serné

Shell Technology Centre Amsterdam

Vanuit mijn functie binnen het kalibratie- en kwaliteitslab is het voor mij een continu streven naar kwaliteit. Om dit te waarborgen is de juiste support van onder andere leveranciers dan ook essentieel. TTMS begrijpt dit als geen ander, en ik doe dan ook al jaren zaken met hen. Als ik de relatie met TTMS moet omschrijven, dan is deze niet alleen feitelijk maar zeker ook instinctief te noemen. De meetinstrumentatie is betrouwbaar. Bovendien is de expertise op gebied van test- en meetapparatuur bij TTMS een goede aanvulling voor de STCA.

ONZE LEVERANCIERS

© Copyright 2020 - TTMS B.V. | Privacy Policy | Algemene Voorwaarden