De tweekanaals DC voedingen CPX200D(P) van TTi

De tweekanaals DC voedingen CPX200D(P) zijn de nieuwste modellen van de CPX serie, waarmee deze serie nu bestaat uit 7 verschillende modellen. De CPX voedingen zijn gebaseerd op het constant vermogen principe. (PowerFlex regeling) Voor de CPX200DP betekent dit 2 uitgangskanalen van ieder 180W met een maximale spanning van 60V en een maximale stroom van 10A.

Specificaties

De uitgangen zijn volledig geïsoleerd en kunnen dus ook in serie (maximaal 360W / 120V) of parallel worden gezet (maximaal 360W / 20A).
Met een typische rimpel en ruis van >1mV rms zijn ze ook breed inzetbaar voor precisie werk. Verder is de spanning in te stellen met een resolutie van 1mV en een nauwkeurigheid van 0,05%+10mV en de stroom met een resolutie van 1mA met een nauwkeurigheid van 0,3%+5mA.

De P van het model CPX200DP staat voor programmable. Deze unit is voorzien van een USB, RS232, GPIB en LXI (LAN) interface. Hierdoor is externe aansturing geen enkel probleem. Als aanvulling zijn er natuurlijk ook Labview drivers beschikbaar en optioneel is er ook een rackmount kit voor montage in een 19″ rack.   De CPX voedingen kenmerken zich vooral door de brede inzetbaarheid (relatief hoge spanningen en stromen) tegen een bijzonder scherpe prijs en prestatie verhouding.

Voor uitgebreide informatie over de TTi CPX serie verwijzen wij u graag naar de CPX datasheet.

Wat onze klanten zeggen

Arnold Memelink

Arnold Memelink

ABB

"De ABB Power Grids Jumet organisatie is een innovatieve ontwikkelings- en productiefaciliteit van ABB die actieve filters en batterij-energieopslagsystemen produceert ter ondersteuning van een stabiel netwerk. Om deze systemen te testen hebben we twee Cinergia GE/EL +120kVA eplus units aangeschaft die in staat zijn om netemulatie (AC + DC) te doen, die werken als een elektronische belasting (AC +DC) en die een batterij-emulator zijn. We hebben zeer goede ondersteuning van TTMS ervaren bij het verkrijgen van deze twee Cinergia-units. Dit omvatte het organiseren van een demonstratie op locatie en het leveren van leensystemen voorafgaand aan de levering van onze uiteindelijke systemen. Op deze manier konden we zo vroeg mogelijk beginnen met testen. TTMS organiseerde ook trainingen voor de operators van de oorspronkelijke fabrikant. Dankzij deze ondersteuning konden we de eerste batterij-energie-opslagsystemen al voor de volledige levering van de Cinergia-systemen introduceren."

Universiteit van Luxemburg

Sasan Rafii-Tabrizi

Universiteit van Luxemburg

"Bij de afdeling Energie en Milieu van de Faculteit Wetenschappen, Technologie en Geneeskunde (FSTM) van de Universiteit van Luxemburg hebben we verschillende onderzoeksprojecten op het gebied van groene energie die bijdragen aan de ontwikkeling van eco-steden. Als langdurige partner van onze research afdeling heeft TT&MS bewezen zelfs de meest complexe vragen op een professionele manier te kunnen beantwoorden. Ze hebben aangetoond dat ze altijd op de hoogte zijn van de nieuwste technologie en geen enkele moeite sparen om de toepassing en zelfs de situatie ter plaatse te bekijken. De uitwisseling van ideeën was altijd erg prettig en vond snel plaats. We kijken uit naar verdere jaren van vruchtbare samenwerking."

ONZE LEVERANCIERS

© Copyright 2022 - TTMS B.V. | Privacy Policy | Algemene Voorwaarden